АЛЕКСАНДАР (21) САХРАЊЕН У БЕЛОМ КОВЧЕГУ: Младић ког су уболи у срце испраћен на вечни починак

Novosti online

28. 02. 2022. у 13:55

АЛЕКСАНДАР Таталовић (21), који је убијен у сачекуши када су га напали маскирани младићи прошле недеље, сахрањен је на гробљу Орловача.

АЛЕКСАНДАР (21) САХРАЊЕН У БЕЛОМ КОВЧЕГУ: Младић ког су уболи у срце испраћен на вечни починак

Фото: Фејсбук

Таталовић је шетао са девојком и другом када их је с леђа напала група младића. Он је после убадања пао на земљу, а преминуо је неколико сати касније у Ургентном центру.

На вечни починак младића је испратило више од 300 људи. Родитељи, сестра, рођаци, пријатељи и познаници опростили су се од Александра. Сахрањен је у белом ковчегу. Пре него што је ковчег спуштен у раку прочитана су четири говора, од породице и пријатеља. Први говор је прочитала рођака.

- Био си вредан, добар, најбољи човек кога смо знали. Од малена си знао чиме желиш да се бавиш, а то су мотори и аутомобили, па си тако и уписао саобраћајну школу. Радио си од своје 16 године и разликовао си се од својих вршњака јер си знао шта желиш у животу. Твој пут је био да вредно радиш, научиш посао и отвориш своју радионицу, али ти си изабрао други пут, а то је да одеш код свог старијег брата Стевана и сада си анђео који нас чува, изабрао си да будеш са њим - рекла је рођака окупљеним неутешним људима.

Након њеног говора чули су се јауци и плач, а затим је уследио говор другог рођака.

Принтсцреен

- Био си омиљен у друштву. Кад се ти појавиш у просторији осетила се та нека енергија, ведрина и поред свих обавеза које си имао налазио си време за своје најмилије. Вест о томе да си страдао нас је све шокирала и петоро маскираних нападача те је напало и уболо ножем у то добро срце које, нажалост, није издржало. Сам и голорук си се нашао испред маскираних нападача, а када су те напали ти ниси побегао, него си остао да решиш неспоразум који није ни постојао - рекао је овај рођак и додао да до овога није требало да дође.

Рођак је додао и да је Александар купио мотор и пушку за лов јер је са оцем често ишао у лов.

Након овог говора сви су почели да плачу, потом је уследио говор још једне рођаке која је једва изговорила оно написано. А након ње, младић који је последњи читао говор почео је да плаче, толико да није успео да прочита писмо које је наменио Александру.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: УЖАС КОД ЈАГОДИНЕ: Три тела у стању распадања из једне породице, комшије осетиле смрад

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УЖАС НА ПЕЦАЊУ: Звер обезглавила дечака (15)