УБИЦА СЕ САКРИО ИЗА ПРИНЦИПА: Полиција трага за нападачима на Александра Таталовића (21) на Лабудовом брду

Ш. МАРОВИЋ

25. 02. 2022. у 20:38

ПОЛИЦИЈА и даље трага за нападачима, који су у среду увече насмрт изболи Александра Таталовића (21), у Улици 11. крајишке дивизије у београдском насељу Лабудово брдо. Како смо сазнали, они су током напада наводно носили маске, а истражитељи још покушавају да утврде мотив убиства, како би лакше дошли до злочинаца.

УБИЦА СЕ САКРИО ИЗА ПРИНЦИПА: Полиција трага за нападачима на Александра Таталовића (21) на Лабудовом брду

Фото Ш. М.

Са несрећним младићем кобне вечери били су његова девојка А. С. (19) и друг У. Р. (20). Њима су, док су шетали, око 23 сата са леђа пришли нападачи, а Александар је избоден, највероватније, кухињским ножем. Задобио је повреде грудног коша и леђа, а смртоносан је био директан убод у срце.

- На основу описа девојке и друга, полиција је расписала потрагу за нападачем, који је мршаве грађе, висок око 170 центиметара - каже наш извор. - Он је био обучен у црну гардеробу, а лице је сакрио маском са ликом Гаврила Принципа. Очевици су код њега видели велики нож, којим је неколико пута убо момка. Када се Александар срушио на асфалт, нападачи су побегли низ Улицу 11. крајишке дивизије. Девојка и њен друг нису могли са сигурношћу да кажу да ли је осим убице било још четири или пет нападача.

Младић је после рањавања колима Хитне помоћи превезен у Ургентни центар, али је после вишесатне реанимације преминуо. Александар је живео у свом стану на Петловом брду, јер се пре неколико година одселио од родитеља. Био велики заљубљеник у моторе, имао је и своју радњу, па полиција испитује да ли је напад можда повезан са неким дуговањима или нерашчишћеним рачунима. Мотором је кобне вечери и дошао код оца и мајке, само неколико сати пре убиства.

- Нападачи су очигледно дуже време пратили убијеног док је шетао са девојком и другом, јер су му пришли са леђа, чекајући прави тренутак да га савладају - каже извор из истраге. - Тачан мотив убиства још није познат, али се испитују сви који су последњих неколико дана били у контакту са Александром.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

КАКО ОТКРИТИ ПРЕВАРУ? Сваки девети половњак у Србији има ВРАЋЕНУ КИЛОМЕТРАЖУ - на шта морате обратити пажњу при куповини