ОГЛАСИО СЕ БОГОЉУБ КАРИЋ: Дао саопштење поводом информације да му је унук ухапшен

Новости онлајн

21. 01. 2022. у 15:13 >> 15:13

НА основу информације објављене данас у медијима, која се односи на хапшење лица у Београду које је након туче око паркинг места ножем повредило друго лице, и за које се наводи да је унук Богољуба Карића, саопштењем се огласила породица Карић.

ОГЛАСИО СЕ БОГОЉУБ КАРИЋ: Дао саопштење поводом информације да му је унук ухапшен

Богољуб Карић

- Обавештавамо јавност да је у питању лажна информација која је покушај да се тенденциозно понизи и упрља лик Богољуба Карића. Унуци Богољуба Карића су малолетни, са својим родитељима и породицом посвећени су образовању и редовном школовању, музици и спорту, те не могу бити актери било каквог догађања које има везе са овим несретним инцидентом.

- Богољуб Карић је видевши ову инфомацију дао коментар: “Унуци моје супруге Маре и мене су златна и послушна деца, а када се овако нетачне ствари објављују у јавности, морам да кажем да ћу једино да проверим да није случајно мој најмлађи, ускоро двогодишњи унук Богољуб, непажњом из својих пелена исукао традиционалну наследну карићевску сабљу и повредио некога у дечјој игри!”.

- У случају необјављивања овога деманта, наша правна служба ће предузети сва расположива правна средства за санкционисање објављивања информација које нарушавају углед и ауторитет личности и наносе трајну штету - пише у саопштењу.

Приведени је син Јефимије, братанице Богољуба Карића

Подсетимо Новак Р. (20) приведен је данас у станицу Савски венац, пошто је током туче око паркинг места оштрим предметом лакше повредио мушкарца Серђа К. (52). Новак је син Саше Р., који је супруг Јефимије Карић, ћерке бизнисмена Зорана Карића, односно братанице Богољуба Карића.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

У БЕЛЕКУ, У ХЛАДУ БОРОВЕ ШУМЕ: Величанствени хотел из ланца познатог по одличној услузи, квалитету и богатим садржајима