МЛАДИЋ ИЗБОДЕН НОЖЕМ У БЕОГРАДУ: Са три убодне ране пребачен у болницу, Хитна помоћ интервенисала због алкохола

Танјуг

15. 01. 2022. у 07:14

НОЋ у Београду је, према речима дежурног лекара Хитне помоћи, протекла релативно мирно. Дежурала је 21 екипа плус једна педијатријска које су обавиле укупно 100 интервенција, од којих је седам било на јавним местима.

МЛАДИЋ ИЗБОДЕН НОЖЕМ У БЕОГРАДУ: Са три убодне ране пребачен у болницу, Хитна помоћ интервенисала због алкохола

Фото: Новости Онлине

У 21.20 сати, на Врачару код Мекензијеве улице број 70, догодила се саобраћајна незгода са два лакше повређена учесника који су превезени у Ургентни центар.

У 21.40 код Цветанове ћуприје број 18, 20-годишњи младић је у тучи повређен оштрим предметом, највероватније ножем и он је са три убодне ране на екстремитетима превезен на Ортопедску клинику на Бањици.

Као и сваке ноћи, било је неколико интервенција на јавним местима због интоксикације алкохолом, а све такве случајеве екипе Хитне помоћи превозиле су на детоксикацију до одељења токсикологије ВМА. Према речима дежурног доктора, протекле ноћи је било 26 интерклиничких транспорта ковид пацијената у ковид болницу у Батајници и три новозаражених који су превезени до Инфективне клинике КЦС.

У великом броју су се јављали хронични пацијенти, највише астматичари, кардиоваскуларни пацијенти, особе са психијатријским поремећајима и хипертензичари, али приметно већи број грађана је тражио савет лекара због повишене температуре и симптома прехладе или грипа, речено је из службе Хитне помоћи.

БОНУС ВИДЕО: Застој на панчевачком путу ка Београду због саобраћајне несреће

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КАКО ЈЕ УБИЈЕН ДАРКО АШАНИН: Калаш, туђе двориште и крвав траг у ходнику Ургентног