АКО МИ ЈЕ УБИО СЕСТРУ И ЊЕНУ ПОРОДИЦУ ЖЕЛИМ МУ ДОЖИВОТНУ: Брат убијене Гордане Ђокић - Џонић нам је био пријатељ и није луд

Novosti online

10. 01. 2022. у 19:57

- ГОРАН Џонић који је осумњичен за убиство моје сестре Гордане, зета Горана и сестрчине Лидије Ђокић долазио је код нас у кућу и био нам кућни пријатељ.

АКО МИ ЈЕ УБИО СЕСТРУ И ЊЕНУ ПОРОДИЦУ ЖЕЛИМ МУ ДОЖИВОТНУ: Брат убијене Гордане Ђокић - Џонић нам је био пријатељ и није луд

Фото: Приватна архива

Тврдио сам и тврдим да није луд, а и вештачење је то сада показало - каже Новица Аритоновић рођени брат убијене Гордане.

Аритоновић и даље не може да верује да је човек који им је долазио у дом и с ким су се веселили и плакали, пресудио његовим најмилијима.

- Уколико је Џонић убио Ђокиће желим да добије доживотни затвор. Његова жена ме није контактирала након хапшења, а и не бих желео никога од њих ни да видим. Свака информација о мојој сестри и њеној породици тешко ми пада и отвара ране . Све ово предуго траје. Надам се да ће оптужница бити подигнута и да ће се цела истина сазнати- каже Аритоновић и додаје да нових детаља из истраге нема јер га нико није контактирао.

- По некада имам утисак да су на нас сви заборавили. Битно нам је само да кривац одговара за злочин који је урадио. Нама је тешко и претешко - тврди Аритоновић.

Подсећања ради, Ђокићи су последњи пут виђени у ноћи између суботе и недеље, 26. на 27. септембар, када су из села Моравац, где су били од Горанове мајке на вечери, кренули пут Алексинца, где живе.

- Џонић је био у контакту са мајком мог зета би тачно знао кад долазе и када се враћају кући - додаје Новица.

У несрећну жену и њен ћерку Лидију, како говоре први резултати истраге, осумњичени Горан Џонић испалио је по два хица. Њеног супруга Горана усмртио је једним. Након злочина, тела Ђокића су спаљена, док је њихов аутомобил одвезен на другу локацију, 10 километара даље, и ту запаљен како би се прикрили трагови.

БОНУС ВИДЕО - SASLUŠANI NOVI SVEDOCI U ISTRAZI ZA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ: DŽonić vraćen u pritvor u Nišu

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ТЕЛО ПЛУТАЛО ПОРЕД БРОДОВА Морнар за Новости: Извукли смо га, а онда је капетан позвао полицију