РАДИСЛАВА САХРАЊУЈУ СУТРА У ПОДНЕ: Осумњичени за убиство у Каонику код Крушевца још увек у бекству

С. Бабовић

05. 12. 2021. у 16:49

РАДИСЛАВ Аксентијевић (55), кога је, како се сумња, у петак око 20.30 упуцао Славиша Панић (45) у Каонику код Крушевца биће сахрањен сутра у 12 сати на локалном гробљу, сазнају "Новости".

РАДИСЛАВА САХРАЊУЈУ СУТРА У ПОДНЕ: Осумњичени за убиство у Каонику код Крушевца још увек у бекству

Фото: Фејсбук

За собом је неутешне оставио супругу, три ћерке и најмлађег сина.

Како су "Новости" јуче објавиле, осумњичени је у једном тренутку био лоциран у Трстенику, па је проширена опсег потраге.

- Непосредних очевидаца убиства нема, а према до сада познатим информацијама, за сада све указује да су се жртва и осумњичени расправљали у локалу, пред сведоцима, а да је требало да "рашчисте" рачуне око пољопривредне механизације и поквареног компресора нешто касније - наводи незванично извор "Новости".

- Да се расправа у локалу не распламса, помогао је мештанин М.Г, који је убедио Радислава да оду кући, што је овај и учинио.

Ипак, сусрет је већ био заказан. Радислав је, тврде њему наклоњени саговорници, кренуо, за сваки случај, са ловачком пушком, док је Славиша сео у ауто, и од бензинске пумпе кренуо на место сусрета са пиштољем.

- Постоје индиције да осумњичени није ни напуштао возило, већ да је познаника упуцао седећи за воланом, после чега је побегао - наводи незванично извор "Новости".

- Жртви није било спаса. Породица покојног не верује да би он употребио пушку. Обдукција и даљи ток истраге тачно ће одредити путању метака, после чега ће моћи да се детаљно реконструише цео след догађаја и пре свега, да се утврди да ли је жртва упуцана ватреним оружјем из возила.

Полиција је на лицу места нашла чауре, а мештанин Славољуб Томић, који живи недалеко од места догађаја, потврдио је за "Новости" да је чуо три хица. Према речима тече осумњиченог Томише Милошевића, Панића су "хватали са аутоматима,украденом робом", а до "пре пет месеци био је у затвору".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)