ПОЗНАТО СТАЊЕ ЖЕНЕ КОЈУ ЈЕ ИЗБО БИВШИ МУЖ: Имала ране по целом телу - и даље животно угрожена

Новости онлајн

05. 12. 2021. у 10:55

С. В. (29), коју је у суботу ујутро ножем напао мушкарац у ходнику Дечјег диспанзера у Лесковцу, свесна је и комуникативна. Ипак, како је речено у у КЦ Ниш, и даље је животно угрожена.

ПОЗНАТО СТАЊЕ ЖЕНЕ КОЈУ ЈЕ ИЗБО БИВШИ МУЖ: Имала ране по целом телу - и даље животно угрожена

Фото Д. Алихоџић

- Пацијенткиња је свесна, оријентисана, комуникативна, хемодинамски стабилизована. Ипак, с обзиром на тежину повреда, и даље је животно угрожена. У овом тренутку је у стабилног општег стања - речено нам је у Клиничком центру Ниш.

- Имала је повреде по читавом телу, почевши од главе, па до носа, ушију, грдног коша, стомака и на екстремитетима. Једна од тих повреда је била тежа, у пределу грудног коша - рекао је јуче специјалиста ургентне медицине у Општој болници Лесковац Драган Маринковић.

Дежурни лекар у Дечјем диспанзеру у Лесковцу Драган Стојановић испричао је да је био у ординацији око 8:30, када се, како је навео, чуо врисак.

- Сестра ме је позвала, у ходнику је била повређена жена. Пружили смо прву помоћ и позвали Хитну помоћ, која стигла за око пет минута, као и полиција - рекао је Стојановић.

Он је нагласио да је жена имала јако крварење из левог уха, као и убодну рану у пределу стомака и посекотину на левој страни лица. На питање да ли је видео нападача, одговорио је да није.

- Када смо сестра и ја изашли из ординације, он није био ту - рекао је Стојановић и додао да су у ходнику била два дечака, којима је рањена жена маћеха.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)