ПУЦАО ИЗ КОЛА И ПОБЕГАО? Нови детаљи убиства код Крушевца - кобни сусрет заказан, жртва понела пушку, а осумњичени пиштољ! (ФОТО)

С. БАБОВИЋ

04. 12. 2021. у 19:33

КРВАВИМ епилогом завршио се синоћни сусрет на путу на периферији Каоника код Крушевца, сада покојног Радислава Аксентијевића(55) и осумњиченог за убиство Славише Панића(45).

ПУЦАО ИЗ КОЛА И ПОБЕГАО? Нови детаљи убиства код Крушевца - кобни сусрет заказан, жртва понела пушку, а осумњичени пиштољ! (ФОТО)

Фото: С. Бабовић

Као што су „Новости“ објавиле, њихова расправа је почела у локалу, али се убиство догодило на скрајнутом споредном путу, на периферији села. Према сазнањима „Новости“, после свађе око пољопривредне механизације и поквареног компресора, М.Г,мештанин,убедио је Радислава да оду кући,што је овај и учинио.

Ипак, сусрет је био заказан. Поносан, како наводе саговорници „Новости“, Радислав није могао да пређе преко увреда, које му је сасуо Славиша и решио је да се нађе с њим, на раније договореном месту. Са собом је, за сваки случај, понео пушку. У исто време, Славиша је сео у ауто и од бензинске пумпе кренуо на место сусрета са пиштољем.

- Постоје индиције да осумњичени није ни напуштао возило, већ да је познаника упуцао седећи за воланом, после чега је побегао - наводи незванично извор „Новости“. - Жртви није било спаса. Породица покојног не верује да би он употребио пушку. Обдукција и даљи ток истраге тачно ће одредити путању метака, после чега ће моћи да се детаљно реконструиоше цео след догађаја и пре свега, да се тврди да ли је жртва упуцана деловањем ватреног оружја из возила.

Како је за „Новости“ посведочио Славољуб Томић, мештанин који живи поред места где се одиграла крвава драма, пуцњи су синоћ одјекнули јако. Томић је чуо тачно три. Више јавно тужилаштво води истрагу.

Фото: С. Бабовић

Славољуб Томић

- У току поподнева саслушавају се особе које су биле у контакту са жртвом и са осумњиченим у локалу где се догодила расправа, како би се расветлиле све околности које су довеле до кривичног дела-наводи извор „Новости“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Смештање најстаријих чланова породице у дом за старе