ДЕТАЉИ НАПАДА У ЛЕСКОВЦУ: Бивши ванбрачни супруг избо жену у Дечијем диспанзеру, нанео јој десет убодних рана

И.М.

04. 12. 2021. у 10:48

Двадесетдеветогодишња жена из Доње Локошнице која је избодена ножем у лесковачком Дечијем диспанзеру, биће транспортована у нишки Универзитетско-клинички центар. Њој је пробијена плућна марамица. Има чак десет убодних рана у пределу врата, грудног коша, стомака, руку и ногу.

ДЕТАЉИ НАПАДА У ЛЕСКОВЦУ: Бивши ванбрачни супруг избо жену у Дечијем диспанзеру, нанео јој десет убодних рана

фото: И.Митић

Жену је, пред дететом које је довела на преглед, ножем избо бивши ванбрачни партнер, а напад се догодио јутрос, нешто пре девет часова. Медицинске сестре су чуле врисак жене, а када су изашле у ходник на поду су виделе жртву која је обилно крварила.

- Лекари и сестре Дечијег диспанзера одмах су предузели све што је неопходно да зауставе крварење до доласка Хитне помоћи. И они су брзо стигли на лице места и одмах је транспортовали у Ургентни центар лесковачке Опште болнице – казао је др Славиша Божић, директор Дома здравља у Лесковцу.

У болници нам је речено да је пацијенткиња примљена у тешком стању.

- Учинили смо све што је у нашој моћи. Примљена је са обилним крварењем. Пробијена јој је плућна марамица. Биће транспортована у Ниш на даље лечење. У критичном је стању. Има чак десет убодних рана по телу – рекао је др Небојша Димитријевић, директор Опште болнце у Лесковцу.

У лесковачкој Полицијској управи нам је потврђено да је нападач, стар тридесетак година, из околине Лесковца, ухапшен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОТАЦ УБИЈЕНЕ МИЛЕНЕ СКРХАН БОЛОМ: Није јој било спаса, много ми је тешко... - стравично убиство у Крагујевцу