"САМО САМ ВИДЕО ДА У РУКАМА ДРЖИ НОЖ" Исповест мушкарца ког је повредила комшиница: "Прво је кренула да ме убоде у стомак, а онда у главу"

Novosti online

03. 12. 2021. у 13:27

САМО сам видео како рука креће ка мени, кад сам погледао доле - она држи у рукама нож, сечиво од 20 центиметара. Рефлексно сам кренуо уназад, она је кренула да ме убоде...

САМО САМ ВИДЕО ДА У РУКАМА ДРЖИ НОЖ Исповест мушкарца ког је повредила комшиница: Прво је кренула да ме убоде у стомак, а онда у главу

Фото: Д. Балшић

Овако језиву драму која се одиграла синоћ у згради на Новом Београду, када је на њега и још једног комшију ножем насрнула станарка зграде Душанка Л., иначе некадашња учесница шоуа "Ја имам таленат", описује Београђанин Младен Ивић.

Како каже, до напада је дошло око 23.20 синоћ док је вечерао са супругом.

- Седели смо за столом у дневном боравку и преко телефона тражили беби ауто-седиште. Тада је неко позвонио на интерфон. Жена се тргне, скочи, ко је сад? Кажем јој да иде у собу, да се не пробуди беба, а ја ћу да видим. Прилазим вратима, погледам на шпијунку, нема никог. Махинално одмах откључам јер ми сестра живи близу, три улаза од мене. Прво помислим да је она, али се увек најави, рекох, гарант је неко од комшија - започиње Ивић.

Тада је, каже, отворио врата и провирио до пола, а онда је, истиче, угледао жену, Душицу Л. са избезумљеним погледом.

- Само сам видео како рука креће ка мени, кад сам погледао доле - она држи у рукама нож, сечиво од 20 центиметара. Рефлексно сам кренуо уназад, она је кренула да ме убоде. Ушла је у стан до пола, први замах је био код стомака, ту ме је промашила, следећих 5, 6, 7 пута креће према глави. Једном руком сам се штитио, другом покушавао да је изгурам напоље - објашњава Младен како се одиграла читава драма.

У једном моменту је осетио да га је "закачила" сечивом.

- Мислио сам да је по врату и само размишљам: "Морам да је изгурам напоље, ако ме је закачила за аорту, искрварићу, онесвестићу се, проћи ће и избошће ми жену и дете старо 11 месеци" - наводи наш саговорник.

Претила да ће запалити зграду

Тада се оклизнуо и пао, а у том моменту је жена истрчала из собе.

- Кажем јој: "Маро, гурај врата". Прво нисмо могли да их закључамо. Кад смо закључали, видели смо да јој је капа спала с главе и заглавила се, па зато врата нису могла да се затворе. Одмах сам позвао полицију, знам да је жена психички случај. Летос је јуна или јула полила бензином степениште, претила да ће да запали зграду. Дошли су ватрогасци, полиција, хитна помоћ... Одвели су је, па је пустили после сат и по - каже Ивић.

Жена је избола још једног станара зграде.

- После сам сазнао да је чекала доле комшију да изађе из зграде, кад је изашао из лифта и махинално подигао руку, она га је убола у леђа, односно у ребро и у руку, па је хитна дошла и по њега - испричао је Младен.

Како незванично сазнајемо, жена је након инцидента хоспитализована у психијатријску установу.

Душанка Л. иначе је 2012. године била учесница шоуа "Ја имам таленат".

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)