КОБНА ТУЧА МИГРАНАТА У КИКИНДИ: Један преминуо од убодних рана, повређено седморо страних држављана

Р.Ш.

27. 11. 2021. у 20:11

ЈЕДАН мигрант, држављанин Пакистана, преминуо је вечерас у кикиндској болници од последица тешког рањавања у тучи која је избила данас касно поподне у центру Кикинде.

КОБНА ТУЧА МИГРАНАТА У КИКИНДИ: Један преминуо од убодних рана, повређено седморо  страних држављана

Фото: Р. Шегрт

Како „Новости“ сазнају, мушкарац је преминуо од последица тешких повреда које су му нанете убодима оштрим предметом. У тучи је повређено седам страних држављана, од који је још један задржан на лечењу у болници, док су остала петорица задобила лакше повреде и након прегледа пуштени су из болнице.

- Мушкарац који је преминуо имао је велике убодне ране на више места. Најопасније убоде имао је у горњем делу грудног коша и у левом рамену. Све ране нанете су ножем или другим оштрим предметом – сазнају „Новости“ од добро упућеног извора.

У Полицијској управи у Кикинди само су потврдили да је данас поподне, у центру града, дошло до туче више лица, страних држављана. Сукоб се догодио у делу градског трга, у пешачкој зони, у близини кинеске робне куће „Азија“, у чијој непосредној близини је и неколико кладионица. Сем потврде инцидента у полицији нису могли да нам кажу више детаља, јер увиђај још није завршен.

- Увиђај у току и њиме руководи тужилац Вишег јавног тужилаштва Зрењанин - речено нам је кратко у Полицијској управи.

Ово је друга велика туча миграната у КИикинди последња два месеца. Претходна се догодила почетком октобра, када су у Прихватном центру код Кикинде, у међусобној тучи, повређена шесторица миграната, од којих су четворица задобила тешке телесне повреде. Тада је један од њих, од 22 године, металним предметом прободен у трбух, тројица су имала повреде грудног коша, а двојица су задобила лакше телесне повреде. Још један озбиља сукоб догодио се и почетком фебруара, када се потукло њих десетак. Најтеже је повређен А.Р. (34) из Бангладеша, који је у кикиндској болници  успешно оперисан. Због ове туче кривична пријава је поднета против  А. Б. З. (21) из Авганистана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)