ТРИПУТ СИЛОВАО ПАСТОРКУ ДРЖЕЋИ ЈОЈ НОЖ НА ВРАТУ: Смедеревац осуђен на осам година затвора

Ј. ИЛИЋ

23. 11. 2021. у 17:30

СМДЕРЕВАЦ С. Б. (38), који је, како се тврди, четранестогодишњу ћерку бивше супурге силовао три пута за ноћ, држећи јој сечиво ножа на врату, осуђен је пред Вишим судом у Смедереву неправоснажно на осам година затвора, само три године изнад законом прописане минималне казне.

ТРИПУТ СИЛОВАО ПАСТОРКУ ДРЖЕЋИ ЈОЈ НОЖ НА ВРАТУ: Смедеревац осуђен на осам година затвора

Илоустрација / Фото Depositphotos

- Првостепеном пресудом С. Б. је оглашен кривим због продуженог кривичног дела силовање, за које је запрећена казна од пет до 15 година затвора. Суд је одредио казну од осам година, јер је у ноћи између 30. и 31. децембра 2020. године, у напуштеној кући у околини Осипаонице код Смедерева, обљубио кћерку своје бивше, невенчане супруге Д. С (14) и то у три наврата - сазнају "Новости" у Вишем јавном тужилаштву у Смедереву.

Како је доказано током суђења, које је било затворено за јавност, С. Б. се кобне ноћи са малолетном пасторком враћао из Пожаревца, где ју је, по сопственој жељи, одвео у посету мајци, односно невенчаној супрузи која га је нешто раније напустила.

Када се са девојчицом враћао у Смедерево, део пута прешли су пешице, што је искористио да је одведе у једну напуштену кућу. Одузео јој је телефон, претећи да ће је убити ако некоме исприча шта се десило. Девојчица је плакала и молила га да је пусти, али ју је напасник све време силом заустављао, држао јој нож под грлом.

Девојчица, која је само месец дана раније напунила четрнаест година, онесвестила се током првог силовања. Када се освестила, обљубио је поново. Спречавајући је да побегне, запречио је врата намештајем, а потом силовао по трећи пут.

Девојчица се истог јутра најпре пожалила другарици, а затим послала смс поруку својој, такође, малолетној сестри, која је силовање одмах пријавила полицији. Исте вечери је ухапшен на територији Пожаревца, тачније у Костолоцу, где се током дана крио. На суђењу, како сазнајемо, није негирао сексуалне односе са пасторком, тврдећи да су били уз добровољни пристанак девојчице.

С. Б. је до сада осуђиван пет пута. Осим крађе и напада на службено лице, осуђиван је и два пута условно због насиља у породици.

 

ПОВРЕДЕ

КАКО је утврђено лекарским прегледима, Д. С. је пре силовања била невина, а констатоване су јој повреде гениталних органа, као и друге повреде. Иначе, да читав случај буде још морбиднији, пасторка је полусестра ћерке коју С. Б. има из десетогодишње ванбрачне везе са њеном мајком. Заједничка кћерка има седам година и смештена је у хранитељску породицу, док Д. С. живи с баком по мајци, која је њен законски старатељ још док јој је мајка била у браку с С. Б..

БОНУС ВИДЕО: Погледајте: Први снимци након експлозије у фабрици оружја код Бубањ потока

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу