"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Пиштољ којим су убијени Ђокићи нађен у димњаку

Ј.Ћ.

28. 10. 2021. у 20:30

ЏОНИЋ је полицији објаснио где је склонио оружје, па је патрола са Сузаном Џонић, његовом супругом, отишла до Алексинца, али је прибављање за истрагу скоро најважније ствари, наишло на неочекиване препреке.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Пиштољ којим су убијени Ђокићи нађен у димњаку

Фото: Приватна архива и Pixabay

- Горан је казао да је пиштољ сакрио у димњак. Међутим, до оружја се никако није могло прићи јер га је он некако завукао дубоко у димоводни канал.  Зато је полиција морала да потражи помоћ колега из Управе за ванредне ситуације. Они у арсеналу својим помагала имају и специјалне магнете, незаменљиве код оваквих интервенција. Уступили су полицајцима један од њих, па је полиција успела да оружје извуче из димњака и достави га балистичарима на вештачење – наводи наш саговорник упознат са овим случајем.

Зашто је Горан сачувао предмет за који је извесно било да га може осудити, тешко је објаснити. Упућени у овај случај објашњавају да није хтео да се одрекне оружја које је имао у нелегалном поседу, јер је и то пријало његовом егу.

- Због убиства не само што се није покајао, него се осећао јачим. Сматрао је да је све преварио и да је надмудрио полицију.  Постојала је реална опасност да поново убије неког јер то што није показао самилост ни за братаницу, сведочи да нема нимало савести. Такви људи сматрају да за њих не важи закон, да их не обавезују друштвене норме, те да су њихове жеље и циљеви допуштени мимо свих скрупула – наводи наш саговорник упознат са овим случајем.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

Привођење Сузане Џонић у полицијску станицу на испитивање

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)