ДНК ТРАГОВИ СА МЕСТА ЗЛОЧИНА СУ ЈАСНИ: Да ли су браћа Јојке имала улогу у убиству породице Ђокић? (ФОТО)

Ј. Ћосин

26. 10. 2021. у 13:20

БРАЋА Костадин и Константин М. из села Моравац, познатији као Јојке, ухапшени су у петак због сумње да су учествовали у убиству Горана, Гордане и Лидије Ђокић из Алексинца.

ДНК ТРАГОВИ СА МЕСТА ЗЛОЧИНА СУ ЈАСНИ: Да ли су браћа Јојке имала улогу у убиству породице Ђокић? (ФОТО)

Фото: З. Јовановић/Фејсбук/Илустрација

На новчаницама, кесама, торби, даскама и бројним другим предметима са места злочина нису пронађени њихови трагови. Извршено је поређење њиховог узорка са биолошким траговима и није било ниједног поклапања. Сви трагови су само од човека који је главноосумњичен, каже извор упознат са истрагом.

Адвокат браће Младен Магделинић тврди да нема ни других доказа који би његове клијенте повезали са злочином.

- Оно што ја знам и у шта сам убеђен на основу разговора са њима и онога што има у предмету, да они немају никакве везе са овим догађајем. Убеђен сам у то, они нису имали ништа посебно да кажу јер о том убиству не знају ништа. Ако је њихово хапшење резултат дела одбране тог човека, то је заиста неозбиљно. Ако том човеку за кога постоји гомила доказа може да се верује на реч, то заиста није у реду, јер он може да каже шта год хоће. Све је то врло чудно, моји клијенти су два пута давали изјаве, прошли су полиграф, ништа не указује на њих као извршиоце. Дошли су из иностранства да помогну истрази, да предају снимке који доказују њихове наводе, а одређен им је притвор због опасности од бекства. Све је то врло чудно – каже Магделинић.

Подсећамо, због убиства породице Ђокић ухапшени су и Горан Џонић, брат од тетке убијеног власника мењачнице, као и његови синови Стефан и Милан Џонић, а полиција је расписала и потерницу за још једним мушкарцем, који је, како нам кажу у селу Моравац, напустио земљу два дана након стравичног злочина.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)