ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОТИВ ЗА УБИСТВО ГОРАНА ЂОКИЋА И ЊЕГОВЕ ПОРОДИЦЕ? Џонићев комшија проговорио - Био је осветољубив, није подносио пораз

Novosti online

22. 10. 2021. у 22:00

ХАПШЕЊЕ Горана Џонића из Моравца за убиство брата од тетке Горана Ђокића (57), снахе Гордане (56) и двадесетпетогодишње братанице Лидије није било изненађење за оне који га добро познају.

ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОТИВ ЗА УБИСТВО ГОРАНА ЂОКИЋА И ЊЕГОВЕ ПОРОДИЦЕ? Џонићев комшија проговорио - Био је осветољубив, није подносио пораз

Фото: Приватна архива

Вероватно из тог разлога у читавом Моравцу синоћ готово нико није хтео да коментарише овај догађај. Комшије убице трочлане породице или су избегавали новинаре или твидили да за његово хапшење нису ни чули. Ипак, један човек који га одлично познаје, одлучио је да каже шта о њему зна. И није имао лепе речи...

- Родитељи су му радили у иностранству, тамо су и пензију дочекали, у њиховој кући је увек било пуно новца. Горан је био размажен, навикнут да има пара као блата, и све је у животу завршавао новцем. Имао је увек најбоље мотоцикле и аутомобиле. Није подносио пораз, нити да буде други... Мислим да је то разлог што није волео брата који је постајао све имућнији - наводи он.

Каже да је с обзиром на своје професионално искуство у Горану препознао бруталност која ће довести до стравичног злочина.

- Његове колеге и другови су га сматрали веома лошим човеком, а и ја исто. Низак је растом али веома незгодан, пргав и осветољубив. Радио је као ватрогасац, а пред крај службовања постао је командир ватрогасне јединице у Алексинцу. Те његове особине посебно су се испољиле када је постао руководилац, подређени су имали много проблема са њим. Отишао је у инвалидску пензију, колико је мени познато као психички болесник, али мислим да то није, да је смувао неку дијагнозу парама да би се пензионисао - прича извор.

Горан је осумњичен да је у ноћи између 26. и 27. септембра пресрео рођаке приликом повратка из села Моравац кући у Алексинац и на још неутврђен начин навео их да оду до забаченог подручја званог "Дудине Баре". Тамо је убио све троје, тела запалио а затим их бацио у јаму. Њихово возило одвезао је 12 километара даље у приобаље Јужне Мораве на подручју Тешице и запалио га. Наводно је осумњичен јер је на имању једног од синова пронађен украдени новац и неки предмети који га повезују са злочином.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - Полиција одводи супругу осумњиченог Горана Џонића на испитивање

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)