НАПАД НА СРБЕ: Породици Јовановић у Грачаници украдени ауто, пасоши, новац

Танјуг

17. 10. 2021. у 00:30

У ПРИЗЕМЉЕ куће породице Јовановић у Грачаници непознати починиоци ушли су прошле ноћи кроз прозор, док су супружници и двоје деце спавали у собама на спрату, и украли новац, драгоцене ствари, телефоне и кључ од аутомобила који су одвезли у непознатом правцу.

НАПАД НА СРБЕ: Породици Јовановић у Грачаници украдени ауто, пасоши, новац

Алекса Станковић

Александар Јовановић у изјави за Косово онлајн каже да су изјутра приметили отворен прозор и врата терасе и извучене фиоке у соби.

- Штета по нас је огромна. Ово су одрадили професионалци. Прозор који су отворили је неоштећен. Украли су торбице, моју и од супруге, пасоше, банковне картице и комплетну уштеђевину коју смо имали. У мојој торбици је био кључ од аута BMW X5 са којим су побегли у непознатом правцу, казао је Јовановић.

Косовска полиција и екипа форензике су обавили увиђај и према речима Јовановића, нису пронашли довољно трагова како би истрагу покренули у правом правцу.

Косово онлајн наводи да је током претходне ноћи покушана још једна крађа у Грачаници и да је на мети лопова био аутомобил BMW.

У Косовској полицији у Грачаници потврдили су да је породица Јовановић опљачкана док за покушај још једне пљачке, како је речено за Косово онлајн, нису добили пријаву..

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)