РОБИЈАО САМ ЗБОГ ГОРАНА, АЛИ НИСАМ ИХ УБИО: Зоран је због напада на Ђокића био у затвору - полиција ме због убиства испитивала четири пута

Novosti online

14. 10. 2021. у 21:52

АПСОЛУТНО немам никакве везе са убиством Ђокића, свој напад на Горана сам одробијао. Никада ми не би пало на памет да их повредим.

РОБИЈАО САМ ЗБОГ ГОРАНА, АЛИ НИСАМ ИХ УБИО: Зоран је због напада на Ђокића био у затвору - полиција ме због убиства испитивала четири пута

Фото Приватна архива

Ово каже Зоран С. (53) из села у околини Алексинац, који је одслужио вишегодишњу затворску казну због пребијања Горана Ђокића пре четири године. Полиција је током истраге смрти Горана, Гордане и Лидије Ђокић испитала више десетина грађана, а међу њима и људе који су власнику мењачнице наводно дуговали новац или били у сукобу са њим. Тако се и дошло до Зорана С. који је осуђен на три и по године затвора јер је Ђокића претукао шипком испред мењачнице.

Туча пред мењачницом

- До сада сам четири пута испитиван и то за само неколико дана! Немам везе са овом страхотом у Моравцу, свој сам дуг одслужио иза решетака. Полиција ме испитује јер сам у лето 2017. године претукао Горана испред мењачнице. То је тачно, истукао сам га, све је трајало само два минута, а ја сам године због тога провео у затвору. Када сам изашао на слободу није ми падало на памет да се сукобљавам са њим - прича Зоран С.

Како каже, Горана Ђокића годинама није видео.

- Слабо одлазим у Алексинац и нисам био сигуран ни да бих Ђокића препознао да сам га поново срео. Зоран С. после изласка из затвора посветио се сечи дрва, а како каже, време углавном проводи на планини Јастребац.

Није му пријатно

- Много радим и слабо се интересујем за дешавања, а на телевизији сам видео шта се догодило у Моравцу. Није ми пријатно, то су страшне ствари и дешавају се у мом крају. Са друге стране, управо због тога сам и испитиван, а немам баш никакве везе са убиством, све су очи биле упрте у мене јер сам већ робијао због Горана - наводи Зоран.

Он наводи да он ни пре четири године није имао намеру да претуче Ђокића шипком.

- Хтео сам да се разрачунам са другим човеком, Горан се нашао ту, почео да га брани и ја сам га претукао, док је тај други побегао. Нашао се на погрешном месту у погрешно време.

Подсетимо, породица Ђокић нестала је 26. септембра када су кренули из родног Моравца ка Алексинцу. Два дана касније рођаци су пријавили нестанак, а запаљени ауто и угљенисана и затрпана тела пронађена су 2. октобра.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - Сахрана породице Ђокић

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)