БРУТАЛНО ПРЕТУКАО ТРОЈИЦУ ЂАКА: Осмак тукао вршњаке и једног послао у болницу

Novosti online

06. 10. 2021. у 23:04

НОВИ случај стравичног вршњачког насиља десио се у ОШ "Свети Сава" у Сремској Митровици када је један ученик осмог разреда (13) брутално пребио тројицу вршњака!

БРУТАЛНО ПРЕТУКАО ТРОЈИЦУ ЂАКА: Осмак тукао вршњаке и једног послао у болницу

Фото: Депоситпхотос

Наиме, дечак је у понедељак 4. октобра најпре претукао једног вршњака испред продавнице у непосредној близини школе током великог одмора у послеподневној смени. Ту се, како открива извор упућен у случај, није зауставио.

- Тај младић, иначе висок два метра, дечака је тукао испред продавнице, што је камера радње снимила. Потом је дошао у школу и насрнуо на другог ђака, дупло ситнијег од себе. Сви ђаци су се окупили около. У тучу се умешао још један дечак који је хтео да их раздвоји, али је он постао његова трећа жртва. То није личило на дечју тучу, он је тукао као разјарени навијач. Тог трећег дечака је два пута ударио у главу и једном у врат - рекао је наш извор и додао да је један од нападнутих дечака завршио у болници због тежине повреда.

Након установљених повреда, упућен је на кућно лечење.

Батинање у школи дешавало се пред надзорним камерама, тако да постоји и видео-запис туче.

Овај случај је полицији пријавила мајка једног од настрадалих малолетника.

Полиција је потом обавестила надлежно тужилаштво у Сремској Митровици, које је затражило да се обави разговор са свим актерима тог догађаја и полицијски извештај о овом инциденту, а о свему је обавештен и Центар за социјални рад.

(Курир.рс)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)