БИВШЕГ СУДИЈУ И ЊЕГОВУ СУПРУГУ РАНИО КОМШИЈА: Полиција код Лебана ухапсила осумњиченог, супружници у болници чекају операцију!

И. МИТИЋ

26. 09. 2021. у 20:07

МУШКАРАЦ и жена који су рањени у нападу ватреним оружјем у селу Велико Војловце, код Лебана, тренутно нису у животној опасности и њима се указује помоћ на Одељењу хирургије лесковачке Опште болнице.

БИВШЕГ СУДИЈУ И ЊЕГОВУ СУПРУГУ РАНИО КОМШИЈА: Полиција код Лебана ухапсила осумњиченог, супружници у болници чекају операцију!

Фото: И. Митић

- И једно и друго су у релативно стабилном стању. Обоје су хицима из ватреног оружја погођени у стомак. Женска особа има и рану поред леве препоне, а мушкарац изнад колена. На пријему су били комуникативни што указује на то да нису изгубили много крви односно да немају повреде неког великог крвног суда. За сада нису животно угрожени. Они ће бити оперисани. Не очекујемо да им се стање компликује и надамо се да ће се постоперативни ток одвијати како би требало – казао је др Небојша Димитријевић, директор Опште болнице у Лесковцу.

У полицији нам је потврђено да је у селу крај Лебана дошло до пуцњаве у којој су рањене две особе.

- Ухапшено је лице које је осумњичено да је ранило две особе, а надлежно тужилаштво ће квалификовати ово кривично дело пошто прикупи све информације неопходне за такву одлуку. Јавност ће о томе бити обавештена саопштењем – казала је Марија Соколовић, портпарол Полицијске управе у Лесковцу.

Према незваничним информацијама, рањени су пензионисани судија за прекршаје З.К. и његова супруга, док се сумња да је на њих пуцао комшија са којим је рањени човек наводно био у вишегодишњем спору око имовине.

Комшије кажу да су хици из ватреног оружја одјекнули у центру села нешто пре 16.30 часова. Хитна помоћ из Лебана је брзо стигла на лице места и повређене одмах транспортовала у Ургентни центар лесковачке Опште болнице, док је испред куће рањених супружника стигло више полицијских аутомобила. Они су у међувремену окончали и увиђај, па се сада чека одлука тужилаштва о осумњиченом кога ће највероватније теретити за покушај убиства.

БОНУС ВИДЕО - ЛОМЕ И ШУТИРАЈУ СТОЛИЦЕ, БАЦАЈУ КЛУПЕ: Бахато понашање ученика изазвало шок

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)