"ИЛИ ЋЕ БИТИ МОЈА ИЛИ НЕЋЕ БИТИ НИ СА КИМ" Последње речи убице из Бора буде језу - Жена покушала је да побегне, али је сустигао

Новости онлајн

24. 09. 2021. у 20:12

У БОРУ се данас догодила трагедија у којој је живот изгубила В. Н. када је у њу више хитаца испалио њен невенчани супруг, а како наводе њихови познаници несугласице између њих почеле су када је она прекинула емотивну везу.

ИЛИ ЋЕ БИТИ МОЈА ИЛИ НЕЋЕ БИТИ НИ СА КИМ Последње речи убице из Бора буде језу - Жена покушала је да побегне, али је сустигао

Фото: Фејсбук/В.Ђ.

Према досадашњим сазнањима он је на В.Н. пуцао из кратежа, а несрећна жена је преминула на лицу места испред фризерског салона који је држала.

Несугласице између овог пара су, према причи познаника, почеле када је В.Н. прекинула везу са Ж.П. Он је желео да му се В.Н. врати, али она је то одбијала.

Како сазнајемо, данас је поново дошао у салон и опет тражио да му се врати, али је она то одбила.

- Жена је побегла из локала, али ју је Ж.П. сустигао, а потом јој, према првим информацијама, пуцао у главу - наводе сведоци.

Наводно, Ж.П. је рекао В.Н. да неће бити ни са ким, ако није његова

Потом је отишао до аутомобила и вратио се са кратежом. Он је, након што је упуцао побегао, али је брзом интервенцијом полиције ухапшен.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)