РАДОЈИЧИЋ О САБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ У ЗЕМУНУ: Двогодишња девојчица није животно угрожена

Танјуг

24. 09. 2021. у 17:29

ДВОГОДИШЊА девојчица која је повређена у несрећи у Земуну, смештена је на интезивну негу дечије клинике “Тиршова” и у свесном је стању, рекао је данас градоначелник Београда др Зоран Радојичић.

РАДОЈИЧИЋ О САБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ У ЗЕМУНУ: Двогодишња девојчица није животно угрожена

Фото: Беоинфо

Он за Танјуг каже да двогодишња девојчица има прелом потколенице и повреде главе, али да је у свесном стању и да није животно угрожена.

- Ја се надам да ће то лечење ићи у добром правцу, разговарао сам са мајком, али шта рећи родитељу у таквој ситуацији осим да ћемо сви ми лекари да дамо све од себе да се она што пре опорави, поручио је Радојичић.

Он је додао да, у својству градоначелника, захваљује колегама лекарима који су пре тога прегледали и остало троје деце која су, такође, повређена приликом несреће у Земуну.

-Они су отпуштени на кућно лечење уз савете лекара, јер те повреде нису за клиничко лечење. Имам информацију и да су две одрасле особе примљене у болницу у Земуну, али да ни они нису животно угрожени, казао је градоначелник.

Радојичић је нагласио да је посебно важно да се на јасан начин обави процедура и разјасни шта се догодило у Земуну и ко је погрешио.

-Ја верујем да ће та истрага разјаснити шта се у ствари десило и како је дошло до овакве несреће, како се оне не би понављале, закључио је Радојичић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)