ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО УРОША СТЕФАНОВИЋА: Даниел Јањош (42)изнео одбрану на саслушању у Тужилаштву

Љ. П.

16. 09. 2021. у 19:18 >> 19:23

НОВОСАЂАНИН Даниел Јањош (42), један од осумњичених за пуцњаву у Новом Саду у којој је убијен ММА борац Урош Стефановић (27), а Горан Ковачевић Горанац рањен, после прексиноћне предаје полицији, јуче је приведен на саслушање у Више јавно тужилаштво у Новом Саду.

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО УРОША СТЕФАНОВИЋА: Даниел Јањош (42)изнео одбрану на саслушању у Тужилаштву

Фото Фејсбук

Он је, како сазнајемо, пред тужиоцем изнео своју одбрану, али о ономе шта је рекао, засада, у овој фази истражног поступка се не саопштава.

Осумњичени Јањош је у среду око 21 сат, после двонедељног бекства, због чега је за њим била расписана потерница, у присуству свог браниоца дошао у новосадску полицију и предао се, после чега је одмах спроведен у притвор, који му је раније одређен због опасности од бекства, да не би утицао на сведоке, или поновио кривично дело.

Осумњичени Јањош, који је дипломирао на Факултету за спорт и физичку културу, како сазнајемо, неколико година се бавио стрељаштвом и био је јуниорски репрезентативац у гађању пиштољем.

Тужилаштво је покренуло истрагу против Јањоша и Далибора Богдановића Боће, бившег полицајца, због сумње да су починили тешко убиство и због недозвољеног ношења оружја. Богдановић је и даље у бекству и за њим је расписана потерница.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)