УБИЦА СВЕ ПРИЗНАО, ОСУЂЕН НА 8 ГОДИНА: Пресуда за убиство Крушевљанке - Нађена избодена на обилазници

С. БАБОВИЋ

16. 09. 2021. у 12:59

СТЕФАН Г. (28) из Крушевца осуђен је на казну затвора у трајању од осам година због убиства Крушевљанке Гордане П. (50) у јулу ове године, сазнају “Новости”.

УБИЦА СВЕ ПРИЗНАО, ОСУЂЕН НА 8 ГОДИНА: Пресуда за убиство Крушевљанке - Нађена избодена на обилазници

Фото: ФБ

Виши суд у Крушевцу је прихватио споразум о признању кривичнох дела које је надлежно тужилаштво закључило са оптуженим и огласило га кривим због извршења кривичног дела убиство.

Цео случај у почетку је био оквалификован као убиство у покушају. Несрећна жена била је жива када је примећена 14. јула око 20 сати, на источној обилазници код Крушевца са тешким телесним повредама врата. Посумњало се одмах да је нападнута, као и да су ударци нанети оштрим предметом, највероватније ножем. Незванично се спекулисало да је мотив напада нерашчишћен сукоб између жртве и нападача.
-Путници су приметили тешко повређену жену и неки од њих су зауставили возила код источне обилазнице код Крушевца и изашли да јој помогну, звали су и полицију и хитну помоћ - наводи извор “Новости”.
Све се одиграло око 20 сати и врло брзо жена је пребачена у болницу. Повреде су нанете неким оштрим предметом, могуће да је нож у питању.
Лекари су санирали повреде и оспособили пацијенткињу за даљи транспорт до Клиничког центра Ниш, где је било неопходно даље лечење. Међутим, упркос напорима лекара, Гордана П. је преминула и случај је преквалификован у убиство. Полиција је после неколико дана ухапсила починиоца, који је у међувремену признао кривично дело. Крвавом епилогу претходила је вербална расправа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)