НОВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА КОД РАЧЕ: Љиљана П. изашла из болнице, па претукла до смрти невенчаног супруга

В. Н.

07. 09. 2021. у 19:56

ЉИЉАНА П. (68) из села Сепци код Раче ухапшена је због сумње да је дрвеном мотком убила ванбрачног супруга Добрицу П. (70).

НОВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА КОД РАЧЕ: Љиљана П. изашла из болнице, па претукла до смрти невенчаног супруга

Фото: Б. Грујић

Како сазнаје портал "У центар", осумњиченој је одређено задржавање, а истрага ће утврдити зашто је жена ванбрачном супругу нанела више удараца у пределу главе, од којих је Добрица преминуо на лицу места. За сада се сумња да су у питању психичка лабилност и немаштина у којој је овај пар годинама живео.

У селу Сепци кажу да су мештани помагали колико су могли.

Како каже Љубомир Рашић Буца, бивши секретар Месне заједнице и матичар, живели су од социјалне помоћи, и били су сиромашни.

- Добијали су од општине око четири метра дрва за огрев, и помоћ неколико пута годишње. Локални пекар им је давао хлеб бесплатно. Имају сина Драгана, који сад има 38 година, и већ одавно се налази у дому за оболеле у Тутину.

У соби, у којој је страдао Добрица, на јастуку су видљиви трагови крви. На вратима развучена полицијска трака.

- Били су сиромашни, али нисам знао да су се свађали - каже комшија, а преноси портал "У центар".

- Јаве се уљудно, ту су десет година. Изненадило ме је све то, јер се у нашем селу ово до сада није дешавало. Страдали Добрица ће бити сахрањен у Сепцима, након обдукције, о трошку општине.

Покојни Добрица је, како преноси "У центар", био из веома сиромашне породице и сам је читавог живота био сиромашан. Био је нарушеног здравља, ратни је ветеран из Вуковара. Његов отац Ђока, којег су звали Вркула, правио је штапове и продавао по вашарима. Са Љиљом се доселио у Сепце Поље након што му је, наводно, на превару отета парцела на којој је живео. Он и Љиља су живели сиромашно, али поштено. - Добрица је чистио сеоска гробља и од тога су се издржавали. Вероватно је узрок трагедије управо то сиромаштво које верујем више нису могли да издрже, па су једноставно пукли - каже мештанин Сепца, чије је имање на другом крају села.

ЛЕЧИЛА СЕ ОД КОРОНЕ

ЉИЉАНА је починила злочин непуна четири дана након што се вратила из болнице у Крагујевцу, где је лечена од ковида 19. Жалила се ту и тамо, кажу комшије, да ју је тукао. Добрицу је усмртила летвом, док је лежао у кревету.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)