"ЗАТЕКЛИ СМО ЈЕ КАКО ЛЕЖИ КАО МРТВА, ГОЛА И КРВАВА!" Језиво сведочење комшинице о ужасу код Чачка

Novosti online

31. 08. 2021. у 16:45

МЕШТАНИН села Заблаће Г.В. (30) претукао је у ноћи између недеље и понедељка своју супругу Н.В. и том приликом јој нанео тешке повреде.

ЗАТЕКЛИ СМО ЈЕ КАКО ЛЕЖИ КАО МРТВА, ГОЛА И КРВАВА! Језиво сведочење комшинице о ужасу код Чачка

Фото: Depositphotos

Несрећна жена задобила је повреде по читавом телу, највише по глави, а на пријему у чачанску болницу констатовано је да јој је муж чак откинуо уво, и то мотком на којој је био закуцан ексер, па је у тешком стању хитно превезена у Клинички центар у Крагујевцу.

Мештанка Јања Ђокић је међу првима пронашла несрећну жену.

- Видели смо ту жену да лежи као мртва, крвава сва. Не миче се, као да није жива. Комшиница једна звала је полицију која је дошла са хитном. Покупили су је и одвели у болницу. У први мах није се знало да ли је тело жене или нека скупина смећа. Није се знало ништа, као да је мртва - навела је Јања.

- Чула сам да ово није први пут да се дешава, кажу да је полиција и пре интервенисала и да ју је тукао. Откуд знам, тако се прича. И супругу и мајку. Ето, то што сам видела, то сам могла рећи - каже ова мештанка Заблаћа.

(Курир ТВ)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НА ПРЕЛЕПОЈ ЕГЕЈСКОЈ ОБАЛИ: Ексклузиван хотел са одличном услугом, врло специфичан по томе што је смештен на сопствено полуострво