ЖЕНА БИЛА ПОТПУНО ИЗОБЛИЧЕНА, ПОЛИЦАЈЦИ ЈЕ НАШЛИ БАЧЕНУ НА АСФАЛТ: Детаљи језивог пребијања супруге у Чачку!

Novosti online

31. 08. 2021. у 12:44

ГОРАН В. (30) из села Заблаће код Чачка је у ноћи између недеље и понедељка брутално претукао своју супругу.

ЖЕНА БИЛА ПОТПУНО ИЗОБЛИЧЕНА, ПОЛИЦАЈЦИ ЈЕ НАШЛИ БАЧЕНУ НА АСФАЛТ: Детаљи језивог пребијања супруге у Чачку!

Фото Илустрација

Он иза себе има дебео досије кривичних дела. Кажњаван је за насиље у породици више пута, а осуђиван је и због нелегалног поседовања оружја. Полицајци који су радили увиђај тврде да овакав случај пребијања није забележен у аналима чачанске полиције.

- Реч је о екстремном облику насиља у породици и то стоји јасно наведено у извештају који је достављен тужиоцу. По пријавама из те породице, иначе позивала нас је садашња жртва, ми смо поступали много пута. Свака наша интервенција је уредно заведена и прослеђена Тужилаштву. Иако сам се за ове године рада у полицији нагледао свега, овакав случај нисам имао. Жена је била потпуно изубијана, од ексера на мотки била је сва изуједана по целом телу. Крвава, без уха, поломљених ребара и костију. Потпуно изобличена... Тако пребијену нашли смо је бачену на асфалт у Заблаћу - ракао је извор из полиције, преносе медији.

Према незваничним сазнањима из медија, случај пребијања несрећне жене у Чачку води Основно јавно тужилаштво. Дежурни тужилац Јасмина Лазовић јуче је осумњиченом за зверско насиље у породици одредила меру задржавања у притвору до 48 сати. Према плану, он данас у поподневним сатиматреба да буде саслушан.

Горану В. се на терет стављају три кривична дела, два у случају пребијања супруге и мајке и треће кршење мере забране пириласка супрузи због раније почињеног дела насиља у породици, односно насиља које је вршио над супругом.

Како се сазнаје од комшија ове породице из Заблаћа, Горан В. је све време живео у истој кући са жртвом насиља, њихово четворо деце и мајком.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО

https://video.novosti.rs/hronika/video/1959-ajkulin-brat-tuce-zene-na-ulici

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)