МОГ ЉУБУ МУЧИЛИ, ПА УБИЛИ: Јована Трнић, супруга убијеног Љубомира (45), каже да је тог дана био на погрешном месту, у погрешно време

С. Костић

29. 08. 2021. у 09:22

НЕ знам да ли је мој супруг Љубомир (45) познавао В. Л., који је осумњичен за његово убиство, 13 година смо заједно и никада ми није споменуо његово име. Мислим да се тог тренутка само нашао на погрешном месту и у погрешно време.

МОГ ЉУБУ МУЧИЛИ, ПА УБИЛИ: Јована Трнић, супруга убијеног Љубомира (45), каже да је тог дана био на погрешном месту, у погрешно време

Фото: С. Костић

Овако говори за "Новости" Јована Трнић, супруга убијеног Љубомира чије беживотно тело је пронађено у петак око 18 часова у насељу Камењар у Сремској Митровици.

Неутешна жена сведочи и да су последњи који су виђени да су били са Љубомиром мушкарац В. Л., за којим полиција и даље трага и женска особа Н. К., која је ухапшена у суботу ујутро.

Чим је пријавила супругов нестанак полицији, Јована каже да је све време наслућивала да му се нешто десило.

- Он је отишао у четвртак после подне и пио је испред продавнице са још два пријатеља. Наишао је тај В. Л. и он се закачио са једним од његових пријатеља, а мој Љубомир их је смиривао да не дође до туче - тихим гласом, једва изговара речи Јована, мајка троје деце.

Како каже, после је чула од очевидаца да је њен супруг отишао код В. Л., јер га је он позвао на још које пиће.

- Шта се тамо десило, то знају само они који су били, а ја знам да мога човека нећу вратити у живот и да ће ова деца расти без оца - уплакано наставља Љубомирова супруга.

Беживотно тело Трнића пронађено је насељу Камењар у сивом аутомобилу "голф 5", испред зграде у којој живи Н. К., а која се доводи у везу са осумњиченим мушкарцем В. Л.

Како нам је рекла породица убијеног Трнића, тело је пронађено умотано у тепих у гепеку аутомобила, а Љубомир је пребијен и избоден.

- Нико не може да каже шта је мотив убиства. За тог В. Л. смо чули да је недавно изашао из затвора, а робијао је због убиства, да је конфликтна личност, склон уживању наркотика, да подводи своју девојку. Мој зет је био лаковеран и то га је коштало живота - говори Љубомирова ташта Мирјана Срдановић.

Пријатељи који су познавали Љубомира кажу да су од оног тренутка када се није вратио кући посумњали да му се нешто десило, али нису ни слутили да је баш оно најгоре.

ОПЕРАТИВНИ РАД У ТОКУ

Из Полицијске управе Сремска Митровица речено је да је оперативни рад у току. Више информација, кажу, "не могу да дају овом тренутку у вези са овим случајем".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)