ЧАБА ДЕР ПОНОВО НАПРАВИО ХАОС У ЗАТВОРУ: "Насмејани убица" одбио да се скине, па напао чуваре

Новости онлине

27. 08. 2021. у 20:22

ПЛАЋЕНИ убица Чаба Дер, који је у Мађарској осуђен на доживотну казну затвора, а у Србији на 40 година робије, напао је затворске стражаре! Како преноси мађарски Блик, инцидент се догодио после посете његовог адвоката.

ЧАБА ДЕР ПОНОВО НАПРАВИО ХАОС У ЗАТВОРУ: Насмејани убица одбио да се скине, па напао чуваре

Фото: Принтскрин

Подсетимо, Дер, који је после сурове ликвидације Небојше Марковића у Београду добио и надимак насмејани убица већ је напао и претукао двојицу цимера у притвору у Будимпешти. Због тога је, како преносе медији, већ дужи период био у самици.

- После посете адвоката, стражари су му тражили да се скине да би га претресли, што је стандардна процедура. Међутим, он је одбио, тражио је да се затворе врата док се скида и тада је дошло до кошкања са стражарима. На крају, успели су да га савладају, оборе и вежу га лисицама - пренели су медији.

Како наводе, због трећег по реду инцидента који је направио, боравак у самици му је продужен.

Подсетимо, пре него што је напао стражаре, Чаба је по истом сценарију напао најпре једног, а неколико месеци касније и другог цимера. Заједничко за обојицу нападнутих је то што су иза решетака због злочина над женама.

Наводно, опште је познато у затвору да сурови насмејани убица који се доводи у везу са најмање четири ликвидације, не подноси насиље над женама.

- У децембру прошле године је напао мушкарца ком се судило због сумње да је 2018. ножем избо жену, а потом у јуну и другог који се сумњичи да је убио жену 2013. Не може да поднесе мушкарце који уништавају животе женама, хтео је да донира милион форинти организацији која штити жене жртве насиља, али му то није дозвољено - рекао је после инцидената Чабин адвокат.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)