СПЕЦИЈАЛНИ СУД: Оптужница против Беливукове криминалне групе послата окривљенима на одговор - Терете се за тешка убиства, отмице, дрогу

Н. Б.

02. 08. 2021. у 13:21

КРИВИЧНО ванпретресно веће Вишег суда у Београду-Посебно одељење за организовани криминал контролисало је формалну исправност оптужнице поднету против окривљеног Вељка Беливука и других.

СПЕЦИЈАЛНИ СУД: Оптужница против Беливукове криминалне групе послата окривљенима на одговор - Терете се за тешка убиства, отмице, дрогу

Фото: АТА имагес/Принтсцреен

После контроле нашло је да је оптужница Тужилаштва за организовани криминал  прописано састављена и исту је послао на одговор окривљенима  и браниоцима.

Окривљени и браниоци имају право да  поднесу одговор на оптужницу у року од 8 дана од дана достављања оптужнице.

Окривљеном Вељку Беливуку стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву, кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, кривично дело отмице, кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Окривљеном Марку Миљковићу стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву, кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, кривично дело отмице.


Окривљеном М.Б, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву, кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Окривљеном М.Б, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву и кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Окривљеном С.Л, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву, кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и кривично дело отмице.

Окривљеном Н.Ј, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву, кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Окривљеном Н.Ђ, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву, кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Окривљеном Д.Т, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву, кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

Окривљеном В.Д, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву, кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Окривљеном Б.Х, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву.

Окривљеном Н.С стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву, кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Окривљеном А.В, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело отмице, кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Окривљеном Н.Л, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела,  кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву.

Окривљеном М.Т, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело отмице, кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Окривљеном Ф.И стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело отмице.

Окривљеном Ж.К, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Окривљеном В.Г, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Окривљеном С.С стављено је на терет да је извршила кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Окривљеном Б.К, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела.

Окривљеном Н.С, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела.

Окривљеном В.Г, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело отмице.

Окривљеном М.А, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву.

Окривљеном А.Ш, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело отмице, кривично дело силовања, кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Окривљеном М.С стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело отмице.

Окривљеном М.Л. С, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело отмице.

Окривљеном А.Д, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело отмице.

Окривљеном В.Ђ, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела , кривично дело отмице.

Окривљеном В.Д, стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Окривљеном А.Ш  стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Окривљеном А.С стављено је на терет да је извршио кривично дело удруживање ради вршења кривичних дела, кривично дело отмице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)