УХАПШЕН ЗБОГ НАПАДА СЕКИРОМ У УЖИЦУ: Полиција привела бегунца с „наногицом“ (ФОТО)

Н.Ј.

28. 07. 2021. у 15:08

ПОСЛЕ бруталне туче у ужичком насељу Крчагово, која се догодила у понедељак у вечерњим часовима, стање повређеног Д.М. (35) је стабилно, његов брат М.М. (33) је саслушан, а двојица мушкараца из супарничког „табора“ - Б. Ч. И С.Т. су приведени, један одмах после инцидента а други после дана и по полицијске потраге.

УХАПШЕН ЗБОГ НАПАДА СЕКИРОМ У УЖИЦУ: Полиција привела бегунца с „наногицом“ (ФОТО)

Фото: Н.Ј.

Тешко повређени Д.М. је у тучи задобио ударце дршком секире у главу и тело, повреде му је нанео С.Т. који се терети за убиство у покушају.

- Д.М. и М.М. су у понедељак касно увече дошли у Крчагово, на Капетановину. Ишли су улицом, чули смо када су бацили једни јаку петарду. Викали су „где је Боки“, мислећи на Б.Ч. Затим су Б.Ч. и С.Т. изашли на улицу са секирама. После псовки и гађања разним предметима, комешања и гурања, С.Т. је замахнуо секиром ударивши Д.М. дршком посред чела. Било је ужасно - кажу за „Новости“ становници Капетановине.

Фото: Н.Ј.

 

Д.М. је са тешким повредама главе пребачен најпре у ужичку болницу, а затим у Крагујевац, његов брат је најпре збринут у хитној помоћи, а затим је саслушан.

Б.Ч. и С.Т. из насеља Крчагово, од раније су познати полицији. С.Т. иначе има наногицу, у тренутку инцидента налазио се у кућном притвору због раније извршених кривичних дела.

Б. Ч. (20)из Ужица, на терет се ставља основ сумње да је извршио кривично дело тешка телесна повреда у покушају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)