"АКО МИ БРАТ УМРЕ, ОСВЕТИЋУ СЕ": Ужичка полиција интензивно трага за учесницима туче у којој је младић тешко повређен секиром

Н. Ј.

27. 07. 2021. у 12:57

УЖИЧКА полиција интензивно трага за С.Т И Б.Ч. из ужичког насеља Крчагово, после туче у којој је један учесник, након задобијеног ударца секиром у главу тешко повређен. У тучи су, сазнајемо, поред двојице поменутих који су у бекству, учествовали и Д.М. (35) и М.М. (33), са друге стране.

АКО МИ БРАТ УМРЕ, ОСВЕТИЋУ СЕ: Ужичка полиција интензивно трага за учесницима туче у којој је младић тешко повређен секиром

Фото: Н. Ј.

- Д.М. и М.М. су у понедељак касно увече дошли у Крчагово са Беле земље. Ишли су улицом, чули смо када су бацили једни јаку петарду, викали су „где је Боки“, мислећи на Б.Ч. Затим су Б.Ч. и С.Т. изашли на улицу са секирама. После псовки и гађања разним предметима, С.Т. је замахнуо секиром ударивши Д.М. посред чела. Било је ужасно   - кажу за „Новости“ мештани насеља Крчагово – Један комшија се умешао, спречивши још гори исход, након чега су С.Т и Б.Ч. побегли у непознатом правцу.

Убрзо су у насеље и полиција, као и возило хитне помоћи. Д.М. је са тешким повредама главе пребачен најпре у ужичку болницу, а затим у Крагујевац. Други учесник туче са Беле земље М.М. је, док га је полиција смештала у „марицу“ узвикивао „ако ми брат умре, осветићу се“.

Б.Ч. и С.Т. из насеља Крчагово за којима се трага, од раније су познати полицији. С.Т. има наногицу, због раније извршених кривичних дела. Очекује се да ће полиција брзо ући у траг двојици бегунаца.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)