СТЕЖЕ СЕ ОБРУЧ ОКО УБИЦЕ: Настављена истрага о двострукој ликвидацији у Врањској Бањи јула прошле године, мотив је - новац

Ј. С.

27. 07. 2021. у 08:00

ГОДИНУ дана након двоструког убиства супружника Славољуба Младеновића (47) и Бранкице Анђелковић (41) у насељу Ћосики у Врањској Бањи, полиција приводи крају истрагу, а све до сада откривено води ка једном човеку - сазнају "Новости" од извора блиских истрази.

СТЕЖЕ СЕ ОБРУЧ ОКО УБИЦЕ: Настављена истрага о двострукој ликвидацији у Врањској Бањи јула прошле године, мотив је - новац

Супружници убијени испред породичног дома

Њих двоје су на свиреп начин убијени испред породичног дома у јулу прошле године, тела несрећних људи је у јутарњим сатима пронашао Бранкичин отац, који се забринуо јер његова ћерка тог јутра није дошла на посао.

- Реч је о опсежној истрази, која од првих сазнања води ка једном човеку. Ипак, прибављање доказа је у току и вероватно ће осумњичени бити приведен правди - каже наш извор, који није желео да износи податке о осумњиченом како не би угрозио истрагу.

Ипак, истражитељи више немају дилему да је злочин починила једна особа, а и мотиви су јаснији.

- У питању је новац, тачније нека дуговања. По свему судећи, Бранкица је била колатерална штета, док је Славољуб био мета убице - каже наш извор.

Мештани Врањске Бање од почетка сматрају да Бранкица није била мета, а многи од њих отворено говоре о томе како се Славољуб бавио зеленаштвом, а наводно му није било страно ни коришћење наркотика. Током истраге утврђено је да је убица у Славољуба испалио из ловачке пушке осам метака, док је његовој супрузи Бранкици пуцано у леђа.

"Новостима" је у више наврата потврђено у Вишем јавном тужилаштву да се интензивно ради на овом случају и да су предузете бројне истражне радње у циљу прикупљања доказа.

КАМЕРЕ

КАКО сазнајемо, прегледани су снимци са сигурносних камере у делу код затвореног базена, јер ту води пут ка месту убиства. Разговарано је и са многима који живе у овом крају и максимално прегледан терен на иначе врло неприступачној локацији око викендице у којој је живео брачни пар. Урађено је и неколико претреса и вештачења.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)