ОВДЕ СУ ВЕЉА НЕВОЉА И МИЉКОВИЋ НАМАМИЛИ ЛАЗАРА ВУКИЋЕВИЋА: Чекао их на локацији са које је одведен у "месару" у Ритопеку (ФОТО)

Новости онлајн

22. 07. 2021. у 20:42

НА СНИМКУ који се данас појавио, а на коме се чује како Веља Невоља и Марко Миљковић са својим сарадницима намамљују Лазара Вукићевића у кућу у Ритопеку, као адреса на којој је организован састанак са Вукићевићем помиње се Радничка 32.

ОВДЕ СУ ВЕЉА НЕВОЉА И МИЉКОВИЋ НАМАМИЛИ ЛАЗАРА ВУКИЋЕВИЋА: Чекао их на локацији са које је одведен у месару у Ритопеку (ФОТО)

Фото: М.Анђела

Наиме, при крају аудио записа, сарадници Веље Невоље договарају да адреса на којој ће намамити Вукићевића буде Радничка 32. 

Фото: М.Анђела

- Радничка 32, у 8 и 30 тамо. Све смо припремили, показао сам Тајсону пут, куда долази и куда после треба да иде, само чекамо време да се постигне и да дође, и онда лагано у месару - каже један од гласова на снимку. 

Фото: М.Анђела

Подсетимо, на аудио запису се јасно чује како Беливук са сарадницима планира Вукићевићеву отмицу и најмонструознију ликвидацију.

До детаља је објашњен план на који начин ће Вукићевића довести до викендице смрти у Ритопеку.

Фото: Приватна архива

Подсетимо, Вукићевић је једна од жртава овог озлоглашеног клана која је најмонструозније мучена, унакажена и зверски убијена.

Снимак послушајте КЛИКОМ ОВДЕ!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)