ТИНЕЈЏЕР САУЧЕСНИК У СТРАВИЧНОМ ЗЛОЧИНУ: Ухапшен и други осумњичени за убиство Јелке Настасић (63)

Ј. Л.

12. 07. 2021. у 07:00

СОМБОРСКА полиција ухапсила је и 19-годишњег Сомборца, осумњиченог да је у четвртак по подне лишио живота Јелку Настасић (63).

ТИНЕЈЏЕР САУЧЕСНИК У СТРАВИЧНОМ ЗЛОЧИНУ: Ухапшен и други осумњичени за убиство Јелке Настасић (63)

Фото Ј. Лемајић

Он је други осумњичени за кривично дело тешко убиство из користољубља, а пре њега, већ у петак ухапшен је 26-годишњи мушкарац из Куле.

- Први осумњичени је ухапшен дан после злочина, а други се скривао, али га је полиција лоцирала и ухапсила. Овим је овај део процеса заокружен, сада је на реду тужилаштво - потврдили су нам у ПУ у Сомбору.

Хапшењем двојице младића ставља се тачка на нагађања да су злочин починили мигранти који се у том крају често срећу. Незванично сазнајемо да је код првог осумњиченог пронађен златан накит настрадале жене, али не и новац који јој је непосредно пре тога донео син Душко (30.000 динара).

Стравичан злочин који је потресао цео град догодио се у породичној кући у Улици Бранка Радичевића. Иако се на почетку мислило да су виновници овог недела ушли кроз задње двориште, они су ипак ушли на капију, која је била откључана.

- Други син, Драшко, дошао је да посети мајку и видео је сву у крви. Једног човека је затекао како се сакрио код фрижидера и гурао га да му се не види лице. Онда су побегли - причају прве комшије.

- Крвнички су је ударали песницама, или ко зна чиме, када јој је лобања смрскана. Син је у шоку позвао полицију, нису пронашли ни новац, ни златан накит који је несрећна жена имала.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)