МИА ВИДЕЛА НАПАДАЧЕ НА ПАЗАРЦЕ: Завукао је руку у џеп, извукао пиштољ и кренуо да решета

Novosti online

22. 06. 2021. у 11:03

У ПУЦЊАВИ која се догодила недељу у берлинској улици Милер, испред једног шиша бара, рањене су три особе из Новог Пазара.

МИА ВИДЕЛА НАПАДАЧЕ НА ПАЗАРЦЕ: Завукао је руку у џеп, извукао пиштољ и кренуо да решета

Фото: Принтскрин

Очевици кажу да је сцена изгледа као у бруталним акционим трилерима. Нападач је испалио готово 30 хитаца, а у једној жртви је наводно завршило осам метака.

Све се одиграло око 23 сата, док су гости шиша-бара "Лале" седели у башти и уживали у топлој летњој вечери. Миа Е. (28) је са момком била близу бара, ишли су ка кући, када се вече претворило у хорор.

- Видела сам мушкарца у тамној одећи, био је висок око 180 центиметара, гојазан. Имао је тамну коврџаву косу. Стајао је испред бара, а онда је завукао руку у џеп и извукао пиштољ и почео да пуца у правцу мушкараца који су седели у башти. Испалио је најмање десет хитаца, звучало је као ватромет - тврди Миа за медије.Она каже да је коврџави мушкарац имао саучеснике, који су стајали између паркираних аутомобила. Други сведоци тврде да је пуцано и у правцу једног црног возила.

- Чула сам пуцње и излетела сам из радње да видим шта се догађа. Поред мене је протутњао црни аутомобил, неколико људи је било у њему - рекла је за медије Илгерим Х. (39), која ради у локалу недалеко од бара у ком се догодио злочин.

Након напада жртве су остале да леже у башти. Убрзо су стигли полиција и Хитна помоћ. Према незваничним информацијама испред бара пронађено је 28 чаура.

Портпарол тужилаштва је потврдио да су жртве пореклом из Србије, а сумња се да је мотив напада освета, те да су напад извршили Албанци.

Рођак једног од повређених је јуче рекао да је мета био М. Д. Он је, наводно са још двојицом момака из Новог Пазара седео у бару када су им пришла двојица мушкараца за које се сумња да су пореклом из Албаније и почели да пуцају на њих са неколико метара близине.

Претпоставља се да је М.Д нападнут због нерашчишћених дугова.

(Телегарф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)