ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА СИЛОВАЊЕ ДЕВОЈЧИЦЕ: "Клео ми се у дете да није пипнуо ту девојчицу"

Новости онлајн

22. 06. 2021. у 09:43

МИЛИВОЈЕ И. из Белотића код Богатића, отац Александра И. (38) који је ухапшен због сумње да је у суботу увече силовао девојчицу (13) из тог места, не може да поверује да је његов син у стању да почини тако страшан злочин.

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА СИЛОВАЊЕ ДЕВОЈЧИЦЕ: Клео ми се у дете да није пипнуо ту девојчицу

Foto: Printscreen/Facebook

Миливоје се слаже да би Александар требало да одговара уколико се докаже да је силовао девојчицу, али он и даље верује да је његов син невин.

- У суботу увече у глуво доба ноћи банула ми је полиција на врата, тражили су мог сина. Рекао сам им да не знам где је и да је требало да буде на прослави у Богатићу. Када су ми рекли да је мој син силовао 13-годишњу девојчицу, ћерку човека код ког је запослен, шокирао сам се - прича Миливоје.

Он је затим са полицајцима кренуо у станицу, где је на улазу затекао девојчицу која је пријавила силовање и њене родитеље.

- То дете није изгледало као да је сат времена пре тога силовано. Њен отац ме је питао: "Црни Миливоје, шта урадисте мом детету?!" Рекао сам му да немам појма шта се десило и да једино знам да су сви они били заједно са мојим сином на једној прослави пунолетства у Богатићу - каже он.

Касније те ноћи Александар је ухапшен, а Миливоје га је тада упитао: "Јеси ли је силовао?"

- Син ми је рекао да није то урадио, клео ми се у дете да није пипнуо ту девојчицу. Питао сам га затим зашто је онда побегао са прославе, а он ми је рекао да су сви хтели да га линчују... Сада само желим да се ова ствар истера до краја. Не због мене, већ због мог сина, његове трудне жене и његовог малог сина. Главу бих могао да дам да Александру неко смешта целу причу - казао је Миливоје.

Александар је, иначе, запослен у каменорезачкој радњи, чији је власник отац наводно злостављане девојчице.

Подсетимо, он се терети да је у суботу, током прославе у једном ресторану у Богатићу, извео напоље 13-годишњу девојчицу, а затим ју је одвео у једно напуштено двориште, где ју је силовао. Девојчица је затим уплакана позвала мајку и оца, који су одмах истрчали из ресторана и одвели ћерку у полицију, па на лекарски преглед, који је показао да је била злостављана.

Против Александра је поднета кривична пријава за обљубу детета, за шта му прети до 12 година затвора.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)