ДЕТАЉИ ПУЦЊАВЕ У ЧАЧКУ: Изрешетао младића по ногама, па се дао у бег (ФОТО)

В. И.

21. 06. 2021. у 20:19

ЧАЧАНИН М. Ш. (27) упуцан је у пуцњави која се догодила у понедељак у 18.45 часова у једној од најпрометнијих улица града на Морави, Немањиној улици, испред једног од популарних кафића.

ДЕТАЉИ ПУЦЊАВЕ У ЧАЧКУ: Изрешетао младића по ногама, па се дао у бег (ФОТО)

Фото: В. Илић

На њега је, како сазнајемо, пуцао мушкарац који је био прекривен маском, а који је у правцу М. Ш. из пиштоља испалио више хитаца, задајући му устрелне и прострелне ране у пределу обе ноге.

После пуцњаве, нападач се дао у бекство, а полиција интензивно трага за њим.

Према незваничним сазнањима, пуцњава се догодила док је М. Ш. шетао пса. Нападач је притрчао и започео пуцњаву, а хици су покосили младића, који је пао на земљу.

Фото: В. Илић

Одмах је стигла екипа Хитне помоћи, која је повређеног превезла у ургенти центар Опште болнице у Чачку. После првих прегледа, лекари су констатовали тешке повреде, које на срећу, нису угрозиле живот М. Ш. Он је, незванично сазнајемо, на одељењу интензивне неге.

Да подсетимо, М.Ш. је пре четири године избоден ножем у строгом центру града, и то наочиглед бројних пролазника, који су у то време шетали тргом. Повређеном је тада три убодне ране ножем нанео В. С. (28). Да ли пуцњава и ово убадање од пре четири године имају везе, утврдиће истрага.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)