ЋЕРКА ЧОВЕКА КОГА ЈЕ ЗАПАЛИО КОМШИЈА КОД ШАПЦА: Напао је мог тату због кукуруза - шансе да преживи су никакве!

Novosti online

20. 06. 2021. у 17:34

ТАЊА М., ћерка Р. М. кога је комшија З. Д. (58) полио бензином и запалио у селу Дубље код Шапца, каже да је сукоб избио око кукуруза који је њен отац чувао.

ЋЕРКА ЧОВЕКА КОГА ЈЕ ЗАПАЛИО КОМШИЈА КОД ШАПЦА: Напао је мог тату због кукуруза - шансе да преживи су никакве!

Фото: Д. Н.

Да подсетимо, З. Д. је синоћ око 21 сат позвао комшију да изађе испред куће, полио га бензином и запалио, а после тога побегао. Тешко повређеном Р.М. у помоћ су притекли мајка и комшије, а он се тренутно налази на клиници за пластичну и реконструктивну хирургију.

- Шансе мог оца да преживи су никакве, он је у јако тешком стању. Комшија кога знамо цео живот и са којим смо сарађивали, позивали га да нам помогне и увек плаћали, запалио је мог оца због свађе која датира од прошле јесени - каже ћерка повређеног.

- Наиме, мој отац је преузео на себе да чува кукуруз који је у власништву супруге З.Д., са којом он иначе није у контакту. Комшија је тада покушао да узме тај кукуруз, али отац није дозволио. Вређао нас је све, претио нам, па га је тата истерао из дворишта - објашњава Тања М.

Како каже, нема говора да је мотив овог стравичног злочина љубавна веза.

- Мој отац живи са мојом мајком, има два унучета, двоје деце. Комшија је познат као проблематичан и склон алкохолу, свима је правио проблеме - додала је ћерка.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)