ПОЗНАТО СТАЊЕ ЖЕНЕ НА КОЈУ ЈЕ ПУЦАО БИВШИ МУЖ: Након стравичног напада у Прокупљу повређена збринута у УЦ Ниш

Novosti online

18. 06. 2021. у 11:07

И. Р. (44) јуче ујутру рањена је испред зграде општине у Прокупљу. На њу је пуцао бивши невенчани супруг Зоран Б. (53).

ПОЗНАТО СТАЊЕ ЖЕНЕ НА КОЈУ ЈЕ ПУЦАО БИВШИ МУЖ: Након стравичног напада у Прокупљу повређена збринута у УЦ Ниш

Фото Д. Алихоџић

Повређена жена је примљена у Ургентни центар Клиничког центра Ниш са повредама плућа и грудног коша и крварењем у грудном кошу. Примарно је збринута у јединици за реанимацију УЦ Ниш, од стране торакалног хирурга.

Њено стање и данас је стабилно.

- Жена је од јутрос стабилних виталних параметара. Свесна је, налази се на Клиници за анестезију и интензивну терапију. Није имала хируршке интервенције, а извучена јој је крв из грудног коша - кажу из Клиничког центра Ниш.

Подсећамо, напад се догодио испред радног места жене. Сумња се да је З. Б. чекао жену да дође на посао и онда покушао да је убије, упуцавши је с леђа, након чега је пуцао у себе. Неколико сати касније је преминуо од последица повреда.

Како су за медије рекли јуче из КЦ Ниш, он је примљен са прострелном раном главе са једва мерљивим виталним параметрима. Потврђене су вишеструке повреде лобање и обимно крварење у мозгу, а све време од момента пријема је реанимиран.

Према незваничним информацијама, Зоран, наводно, годинама није плаћао алиментацију за децу, па му је пре неколико дана стигло судско решење за извршење наплате.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)