ЖИВОТИЊЕ ИЗГЛАДНЕЛЕ И КРВАВЕ: Стравичан снимак злостављаних паса у азилу код Крагујевца (ВИДЕО)

Новости онлине

18. 06. 2021. у 09:10

МУШКАРАЦ Д.Г. (49) осумњичен је да је свесно и намерно убијао, мучио, занемаривао и злостављао псе који су му били поверени на старање у свом азилу за обуку паса у селу Чумић.

ЖИВОТИЊЕ ИЗГЛАДНЕЛЕ И КРВАВЕ: Стравичан снимак злостављаних паса у азилу код Крагујевца (ВИДЕО)

Фото: МУП

Ухапшен је у Крагујевцу а снимак недужних животиња показује ужас азила који је водио. Како можете видети на снимку, пси на себи имају крваве ране, изгладнели су и мршави. Многе животиње су и остале без длаке као последица занемаривања.

УПОЗОРЕЊЕ - Снимак садржи узнемирујуће сцене

Министар унутрашњих послова Александар Вулин саопштио је да никакво насиље не може да буде некажњено, ни према људима, ни према животињама и сваки насилник ће бити кажњен и склоњен са улица.

- Ни једна животиња не заслужује да се људи према њој тако понашају. Припадници Министарства унутрашњих послова увек ће учинити све да овакве нељуде склоне са улица и да заштите сваки живот у нашој земљи - поручио је министар Вулин.

Министар је замолио грађане, да када имају сазнања о оваквим дешавањима то одмах пријаве полицији, а не да каче на друштвене мреже и боре се за лајкове, како они који су овако нешто чинили, када схвате да су откривени, не би сакрили трагове.

- Верујте својој полицији, ми смо једино што стоји између насиља, лудила и нормалног живота - нагласио је министар Вулин.

Осумњиченом је сумње да је починио кривично дело убијање и мучење животиња одређено задржавање до 48 сати и он ће уз кривичну пријаву бити приведен надлежном тужилаштву.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)