ОРОЗ ПОВУКЛА ОДЛУКА СУДА О АЛИМЕНТАЦИЈИ? Испред зграде општине у Прокупљу Зоран Б. (52) пуцао у бившу супругу Ивану Р. (46), па се убио

Д. З. - Д. А.

17. 06. 2021. у 22:00

ЛЕКАРИ нишког клиничко-болничког центра нису успели да се изборе за живот Зорана Б. (52) из Прокупља, који је у четвртак ујутру испред прокупачке општине пуцао у бившу невенчану супругу Ивану Р. (46), а потом себи у главу. Ова трагедија некадашњих супружника догодила се око 7.30.

ОРОЗ ПОВУКЛА ОДЛУКА СУДА О АЛИМЕНТАЦИЈИ? Испред зграде општине у Прокупљу Зоран Б. (52) пуцао у бившу супругу Ивану Р. (46), па се убио

Полиција на месту злочина

Према доступним информацијама Зоран је сачекао Ивану док је прилазила згради општине, у којој је запослена. Он је све време био на паркингу и у тренутку када је излазила из аутомобила, испалио је више хитаца у њеном правцу. Када је пала, оружје је прислонио уз главу и поново повукао ороз.

Иако се мотив ове трагедије испитује, према незваничним сазнањима Зоран Б., који је радио као ауто-механичар у Прокупљу, већ дуже време није давао новац за децу бившој невенчаној супрузи. Она га је тужила и ових дана суд је донео одлуку о плаћању алиментације.

Неко од очевидаца одмах је позвао полицију и Хитну помоћ. После указане прве помоћи у прокупачкој болници, обоје су транспортовани у нишки клинички центар. Ивана Р. је допремљена са повредама грудног коша, док је Зоран Р. примљен са прострелном раном главе. Упркос реанимацији, интубацији и напорима лекара нишког КБЦ, преминуо је око 10 часова. Његова бивша невенчана супруга, са којом има двоје деце, у стабилном је стању .

- Лекари су у почетку мислили да је Ивани метак остао у телу, јер услед крварења нису могли да процене да ли је изашао. После снимања, међутим, установљена је прострелна рана. Она је стабилних виталних параметара и биће задржана на даљем лечењу - сазнајемо од родбине ове жене.

Иначе, према наводима очевидаца, Зоран Б. је испалио најмање три хица из пиштоља док се Ивана Р. налазила на тротоару улице између зграда Окружног и Општинског суда и градске куће у Прокупљу. Током увиђаја, поред његовог тела полиција је пронашла пиштољ, а још се истражује да ли је био у легалном поседу, односно у његовом власништву.

ОДАВНО РАСТАВЉЕНИ

ЗОРАН Б. и Ивана из ванбрачне заједнице имају и двоје заједничке деце, од осам и 13 година, а последњих неколико година нису имали било какав контакт. Он, иначе, има још двоје деце из првог брака. Ивана је запослена је као службеник у општинској управи, и према тврдњама колега и пријатеља реч је о савесној мајци.

Према незваничним сазнањима, Зоран Б. је и раније имао проблема са законом. Недавно је изашао из затвора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)