ЗОРАНУ ИЗ ПРОКУПЉА СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ: Познато стање повређених након стравичног злочина

Novosti online

17. 06. 2021. у 09:42

ЖЕНА И.Р. (44), на коју је јутрос испред зграде општине у Прокупљу пуцао невенчани супруг Зоран Б. (53) примљена је у Ургентни центар УКЦ Ниш са више рана и тренутно је у стабилном стању, док је њен нападач, који је такође транспортован за Ниш, животно угрожен.

ЗОРАНУ ИЗ ПРОКУПЉА СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ: Познато стање повређених након стравичног злочина

Фото: Д. Дозет

- Пацијенткиња има повреде плућа и грудног коша и крварење у грудном кошу. Примарно је збринута у јединици за реанимацију УЦ Ниш од стране торакалног хирурга. Дијагностика је у току, након чега ће бити задржана на даље лечење у УКЦ Ниш. Свесна је, на кисеонику и тренутно стабилних виталних параметара. Мушкарац Зоран Б. (53) примљен је у Ургентни центар УКЦ Ниш са прострелном повредом главе. Изолована му је повреда мозга. Без свести је, интубиран у јединици интезивне неге. У животној опасности је, наводе у Унивезитетско клиничком центру у Нишу.

Напад се догодио испред зграде општине у Прокупљу, где И. Р. Ради. Сумња се да је З. Б. чекао жену да дође на посао и онда покушао да је убије након чега је пуцао у себе.

Према незваничним сазнањима мотив за покушај убиства је тај што Зоран годинама није плаћао алиментацију за двоје деце адок му је пре неки дан пристигло судско решење.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)