ЦРНА ЈАСМИНА БЕОГРАДСКОГ ПОДЗЕМЉА: Мењала презиме, а док је убијала није имала милости

Novosti online

15. 06. 2021. у 22:24

ЈАСМИНА Цветковић. Или Јасмина Антонијевић. И једноставно и заувек - Црна Јасмина. Свакако, година 44. Београђанка. Двоструки убица. Наркоманка.

ЦРНА ЈАСМИНА БЕОГРАДСКОГ ПОДЗЕМЉА: Мењала презиме, а док је убијала није имала милости

Фото: Printscreen

ЖРТВА БР1 Звала се Јасмина Антонијевић кадаје дошла на ступце црне хронике. Марта 2000. године, хицима из пиштоља, убила Александра Пауновића (22), званог Мали Паун. Она је после тог злочина испричала да ју је Пауновић, с којим се верила четири дана пре убиства, свакодневно шамарао и малтретирао.

Фото: Printscreen

Јасмина Антонијевић

- Вече пре убиства био је нервозан због мог телефонског позива, а кобног дана ми је наредио да затворим прозор и рекао: "Сада ћемо да решимо ово заувек". Уплашила сам се и узела његов пиштољ, а кад је кренуо према мени, пуцала сам - испричала је она и суд јој је пресудио седам година затвора.

А, Александар Пауновић био је осуђен на четири година затвора зато што је, као дечак од 15. година, у октобру 1994. убио Дејана Марјановића Шабана, једног од шефова мафије на Звездари.

ЖРТВА БР2 Изашла је из затвора. А ондаје, у стану на Миљаковцу, у Улици Николе Мараковића 27, ножем искасапила момка Милана Томовића (38).

Њих двоје су кобне вечери у дошли у стан пријатеља В. П.  Ту су се посвађали. Јасмина је викала на Милана, а онда му лупила шамар. И она га је прво убола ножему срце. У ходнику је било као у кланици, а Милан је био у локви крви. Жена-убица се дала у бег. Ухапшена је 17. октобра 2014. године. Две године касније потврђена јој је пресуда – 13 година робије!

Црна Јасмина остаће у затвору до 2027. године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)