ХОРОР КОД МАЛОГ ЗВОРНИКА: Три мушкарца брутално претукла Млађа Томића, несрећни човек у тешком стању (УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО)

В. Митрић

06. 06. 2021. у 23:19

МЛАЂО Томић (66) из села Читлука, код Малог Зворника, који је у петак вече, око 21 час, добио тешке повреде од батињања тројице људи, налази се у Општој болници у Лозници и у тешком је стању, јер је, поред осталог, прошао са два прелома лобање, каже његов син Дејан.

ХОРОР КОД МАЛОГ ЗВОРНИКА: Три мушкарца брутално претукла Млађа Томића, несрећни човек у тешком стању (УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО)

Фото: Приватна архива

Несрећни човек се  враћао кући из Цулина, суседног села, од пријатеља чија је кућа од дома Томића, која је крај магистрале Мали Зворник-Љубовија и Дринског језера, удаљена тек око километар. Када је скоро био пред својим кућним огњиштем, наводи Дејан, "искочила су тројица младића, повикали полиција".

Фото: Приватна архива

- Колико ми је отац могао да каже у таквом стању прво су га тукли, а онда и шутирали и оставили га буквално у локви крви и отишли - прича Дејан. - Једва је дошао до комшије, који га је довезао кући, а ја сам га одвезао у Дом здравља у Мали Зворник, одакле је хитно, санитетом, превезен у Општу болницу у Лозницу, где је задржан. Мој отац никад никоме ништа није скривио, а могао је да умре од повреда да није боло у њему још мало снаге да дође до комшије, мада му је, и овако, јако тешко.

Фото: Приватна архива

У породици Томић кажу да знају чији је ово "рукопис", ко су они који су на мртво име премлатили овог човека, чије фотографије из Хитне службе најбоље сведоче како је прошао... Томићи кажу да очекују брзу и ефикасну истрагу, јер верују у институције наше земље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)