УБИО РОЂАКА, ЗАТИМ СЕБЕ? У Новом Саду разрешена мистериозна смрт двојице средовечних мушкараца, прво нађено тело убице

J. С.

06. 06. 2021. у 21:06

У РАЗМАКУ од три дана у Новом Саду су одјекнуле вести о две мистериозне смрти за које се накнадно испоставило да, по свему судећи, имају узрочно-последичну па и рођачку везу.

УБИО РОЂАКА, ЗАТИМ СЕБЕ? У Новом Саду разрешена мистериозна смрт двојице средовечних мушкараца, прво нађено тело убице

Место где су се посвађали рођаци / Фото Н. Карлић

Најпре је 3. јуна у новосадском викенд насељу Камењар, у аутомобилу закључаном изнутра, нађен А. В. (39) пререзаних вена, а синоћ је на другом крају града у Улици Милеве Марић 66, у локалу који је некада био бифе, пронађено беживотно тело М. Б. (42) са више убодних рана које су према првим проценама биле старе неколико дана.

Како "Новости" незванично сазнају, ту у том импровизованом локалу су у последње време заједно живела ова двојица мушкараца који су иначе и рођаци. Претпоставља се да је А. В. из до сада недокучивих мотива најпре усмртио свог старијег рођака, а затим себи пресудио пресецањем вена и искрварио.

Да после његове смрти нешто није у реду и са М. Б. (42) полицији је јавио трећи члан ове фамилије. На ту дојаву чланови ватрогасне бригаде су у ноћи између суботе и недеље обили локал како би дошли до тела мушкарца. Портпарол Хитне помоћи др Зоран Круљ казао је "Новостима" да је ова служба у суботу у 22.сата и 32 минута, на позив полиције, стигла на лице места у Улицу Милеве Марић, где је нажалост могла само да констатује смрт мушкарца.

Овај догађај шокирао је житеље ове улице који су, како кажу, ретко сретали двојицу мушкараца средњих година како улазе или излазе из некадашњег бифеа који је био њихово пребивалиште. Неки од станара ове улице нису ни знали да ту уопште неко живи.

Тело четрдесетдвогодишњег М. Б. унакажено, по свему судећи, убодима ножем, послато је на обдукцију. Тај извештај, како се очекује, требало би да одгонетне барем део ове двоструке мистерије.

ИСТРАГА

НА самом месту где је пронађен леш М. Б. и у недељу се налазила полиција, која обезбеђује простор око места злочина, а из неформалног разговора с комшијама може се чути да су и жртва и његов рођак којег медији означавају као осумњиченог, често навраћали у бивши бифе где је почињено убиство. Наводно, они су били браћа од тетака.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)