ДЕТАЉИ УЖАСА КОД ЉИГА: Трудна малолетница убила Драгана (21) за столом - вечерали, па му зарила нож у срце

Новости онлајн

04. 06. 2021. у 21:47

ДЕВОЈКА (16) ухапшена у изнајмљеној кући у околини Љига због сумње да је кухињским ножем у срце убола Драгана Станковића (21), који је преминуо у болници.

ДЕТАЉИ УЖАСА КОД ЉИГА: Трудна малолетница убила Драгана (21) за столом - вечерали, па му зарила нож у срце

Фото: Фејсбук

Драган Станковић (21) убијен је кухињским ножем у изнајмљеној кући у селу код Љига, а полиција је ухапсила његову трудну невечану супругу (16). Како Курир сазнаје, злочин се догодио у четвртак око 20 сати.

- Њих двоје су живели сами као подстанари. Кобне вечери је Драган дошао с посла, а жена га је дочекала и спремила вечеру. Јели су и ваљда су се за столом посвађали. Чула се гласна вриска, цика, галама из њихове куће, али није нам то било чудно, јер се они иначе стално свађају - каже комшија и додаје:

- Убрзо смо угледали полицију, отишли су код њих. После смо чули шта се догодило. Страшно. Чули смо да је девојка, која је у трећем месецу трудноће, зарила Драгану нож у груди, односно директно у срце, а да је потом нож спаковала у фиоку. Вероватно је мислила да ће тако заварти траг злочина, али полиција је одмах нашла оружје, а на сечиву је било крви.

Комшије кажу да је младић био жив по доласку полиције и Хитне помоћи, али да је преминуо три сата по пријему у болницу.

- Наводно, са младим паром кобне вечери био и један малолетни младић, који ће бити испитан као сведок - каже извор и додаје да је малолетница признала злочин полицији. Познаници младог пара кажу да претпостављају да је мотив злочина Драганова љубомора, али и нарушени породични односи.

- Често су се свађали и Драган је био видно љубоморан, јер је тинејџерка мало живахна и непослушна, стално јој је пребацивао да флертује са другим мушкарцима - каже познаник и додаје да се родитељи осумњичене М. М. никако нису слагали са њеном љубавном везом.

- Када је завршила основну школу заљубила се у њега и бежала је неколико пута од куће да би била с њим. Очајни родитељи су јој бранили да се забавља с Драганом. Међутим, мислим да су на крају прихватили њихову љубав, помирили су се са судбином - каже познаник.

Како додаје сви су знали да је М. М. трдуна, а и она и Драган су се радовали принови.

- Види јој се стомак. Баш трагедија велика, да се беба роди у затвору, ужас - каже познаник и доађе: - Она није нигде радила, док је Драган био изванредан момак који се борио за живот. Радио је за надницу и стално се нудио да ради, како би могао да плати све рачуне и да им обезбеди колико толико нормалан живот.

Мештани села надомак Љига кажу да је ова трагедија незапамћена.

- Драганова мајка је ван себе, жена не препознаје никога и стално дозива сина, док је супруг и Драганов старији брат теше - кажу они.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)