ЛОЦИРАН ВЕЉИН ОПЕРАТИВАЦ: Полиција на трагу Вибору Кончаревићу, побегао у "комшилук" после разбијања Беливукове групе

Е. Х.

02. 06. 2021. у 18:01

ОПЕРАТИВЦИ српске полиције на трагу су Вибору Кончаревићу (42) из Котежа, у чијем је стану пронађена велика количина наркотика и оружја.

ЛОЦИРАН ВЕЉИН ОПЕРАТИВАЦ: Полиција на трагу Вибору Кончаревићу, побегао у комшилук после разбијања Беливукове групе

Фото: АТА имагес/Принтсцреен

Овај сарадник и високопозиционирани члан криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића лоциран је у једној од земаља у региону. У договору са полицијом те државе ради се на његовом хапшењу.

Према незваничним сазнањима, он се у прво време скривао у Котежу и то од оног дана када су се Беливук и Миљковић вратили из Црне Горе и завршили у Служби за борбу против организованог криминала.

Кончаревић се потом пребацио у Београд, а одатле је, како се сумња, илегално прешао у једну суседну земљу и то неколико дана после "разбијања" Беливукове и Миљковићеве екипе. У Кончаревићевом штек стану у Котежу, који је био и скровиште ове криминалне групе, полиција је пре неколико дана пронашла експлозивну направу са маггнетом и даљинским управљачем, две ручне бомбе, пиштољ, револвер, шест оквира за аутоматску пушку, "хеклер", аутоматски пиштољ и муниција. Пронађено је и више од 10,2 килограма мешавине амфетамина и кофеина, више од 3,5 килограма хашиша и већа количина материје за коју се сумња да је хероин.

О Беливуковој и Миљковићевој екипи данас је говорио и Министар унутрашњих послова Александар Вулин, који је, гостујући на ТВ Хепи, истакао да полиција има јаке доказе против ове криминалне групе, која је ухапшена почетком фебруара.

- Када тужилац Младен Ненадић каже да је веома задовољан и количином и квалитетом доказа, то онда значи да су пред њима дуге, дуге године затворског живота, из кога они више никада неће изаћи. Могу да певају, маштају и сањају, али изаћи неће никада - рекао је Вулин и истакао да воли када криминалци "каче" подршку Вељи Невољи преко друштвених мрежа.- То ми помогне, јер не морам да тражим ко је. Они се сами легитимишу. Онда дођу надлежни органи и кажу: Кад смо већ код тога, да нам кажеш шта си радио прошлог лета?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)