УЧЕСНИЦА РИЈАЛИТИЈА ЖРТВА "ДОКТОРКЕ" ОЛГИЦЕ: Она је испричала шта јој се десило после третмана

Novosti online

01. 06. 2021. у 16:32

ОЛГИЦА М, вланица салона која се представљала као козметолог-едукатор и која је, према сведочењу девојака, унаказила велики број жена у Србији, ухапшена је данас у тренутку када је покушала да пређе границу с Хрватском.

УЧЕСНИЦА РИЈАЛИТИЈА ЖРТВА ДОКТОРКЕ ОЛГИЦЕ: Она је испричала шта јој се десило после третмана

Foto: Printskrin

Као њена жртва представила се и ријалити учесница Наида Гаџо, која је јавно причала о штети на лицу која јој је направљена приликом лоше одрађеног третмана плазма пеном.

Наида је, наиме, снимила видео у коме је показала опекотине на лицу и црвенило које су уследиле након третмана на који је била.

- Нисам била задовољна, јер сам имала мали ожиљак који сам хтела да склоним и на лицу сам имала две мале борице и мало испупчење. Објавила сам слику без Фотошопа. Од богиња сам имала један ожиљак који је океј да се скине - рекла је Наида тада.

Foto: Printskrin

Фитнес инструкторка је приметила да после месец, два или три почињу проблеми са кожом.

- Девојкама се појављују неравнине, удубљења, келоиди и црвенило. Код неких девојака је копала по хрскавици и ишла је до кости. Мени је урадила само први слој и код мене је нешто попут опекотине другог степена. Тренутно ми је јако изражено црвенило, али се већ повукло доста - казала је Наида.

Како Наида тврди, али и многе друге жене које су доживеле непријатно искуство не ради се о стандардним последицама процедуре, већ да су наводно "унакажене" и да им је кожа "уништена", те да су завршиле са опекотинама, келоидима, депигментацијом, проширеним порама, трајним флекама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)