"САМО ЈЕ СПАВАО И ИГРАО ИГРИЦЕ": Комшије откриле шта је претходило стравичном убиству у Ковину - син осумњичен да је тукао мајку до смрти

Новости онлине

31. 05. 2021. у 18:18

МЛАДИЋ М. Д. (25) осумњичен је да је убио своју мајку С. Д. (62) у помоћном делу породичне куће у Ковину, а ако су навеле комшије, несрећна жена је предосећала шта би могло да се догоди.

САМО ЈЕ СПАВАО И ИГРАО ИГРИЦЕ: Комшије откриле шта је претходило стравичном убиству у Ковину - син осумњичен да је тукао мајку до смрти

Фото: Новости

Полиција је осумњиченог затекла док је играо игрице.

- Она је своју комшиницу звала да дође да преспава у суботу на недељу код ње. Међутим када је комшиница дошла, М. Д. је њу избацио из куће и није јој дао да ту преспава. Страшно, жена као да је предосетила да ће се десити нешто лоше. То вече је остала сама у кући са сином - испричале су за медије комшије.

Како је раније наведено, С. Д. и М. Д. у ову кућу доселили пре отприлике 2 године.

- Он је пре 2 године напустио факултет, иначе је студирао ИТ, био је одличан ђак и добар студент, али од кад је напустио школовање само је играо игрице и спавао - рекле су комшије.

Након суботе увече, комшиница коју је С. Д.  звала да преспава код ње, није је видела уопште те се забринула.

- Комшиница се забринула, јер се није чула са њом. Онда је звала сестру убијене која је такође покушала да је добије међутим није успела. Тада је звала полицију и тражила да са патролом дође до њихове куће у Ковину - навеле су комшије.

Иначе, како је наведено, рођена сестра несрећне жене је у почетку живела у Ковину заједно са њом и младићем, међутим кроз неко време се одселила, јер како су комшије испричале није више могла да истрпи притисак М. Д. који се променио.

- Његовој тетки је највише сметало што је он стално викао на С. Д, бацао храну, међутим она није хтела да пријави насиље већ је све то трпела. Иначе када су јутрос дошли до куће, полиција је затекла М. Д. како игра игрице и када су га питали где му је мајка он је одмах признао да је убио и где се она налази - кажу суседи.

Незванично, одмах се видело да је женина смрт насилна, а М. Д. је до детаља испричао и полицији показао где се налази тело.

- Рекао је да је најпре мајку шамарао, па потом ударио шипком у главу... Он је након тога приведен. Иначе ово је баш страшно што се десило, а он је иначе био изузетан ђак док није напустио факултет, паметан... Због тога се претпоставља да је све испланирао.

М. Д. је ухапшен јутрос и њему је одређено задржавање до 48 сати. Он се на полицијском саслушању бранио ћутањем.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)