ТЕЛОМ ЗАШТИТИО УНУКЕ: Пси изуједали две девојчице и њиховог деду у селу Добродол у иришкој општини

С. КОСТИЋ

29. 05. 2021. у 19:27

ЧЕТРНАЕСТОГОДИШЊУ девојчицу и њену двогодишњу рођаку, изуједали су комшијски пси, када су истрчали на улицу док је старија девојчица шетала млађу у селу Добродол у иришкој општини.

ТЕЛОМ ЗАШТИТИО УНУКЕ: Пси изуједали две девојчице и њиховог деду у селу Добродол у иришкој општини

Фото Илустрација С. Костић

Према причи комшија, које је у петак око 20 часова уплашила вриска, из чељусти помахнитала два пса девојчице је одбранио њихов деда Тривко С. (67) који је и сам задобио повреде по бутини и ногама.

Драма се одиграла у улици Иве Лоле Рибара, где су девојчице дошле код деде у посету.

- Старија је шетала млађу девојчицу по улици, испред куће, и одједном су се створили пси који су их почели да уједају. Чим је Тривко чуо вриску деце, истрчао је на улицу - као и нас неколико комшија, како би девојчице одбранили. - прича једна од комшиница из ове улице која је била сведок страшног догађаја, додајући да је у једном тренутку Тривко легао на једну од девојчица, а тада је пас почео њега да уједа.

- Свима је указана лекарска помоћ у Клиничком центру Војводине у Новом Саду, а да ли су још тамо не знамо. Тривко је изашао из болнице и он је отишао код сина у Лединце, а и његова жена је отишла тамо. Сви су се јако потресли - прича ова жена.

За два пса, један од њих је кане корсо а други азијат, мештани овог села кажу да није први пут да су напали некога, али да до сада никога нису изуједали.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)